Thumbnail

Πώς η κουζίνα σου μπορεί να γίνει το βασίλειο σου (Βίντεο) Πώς η κουζίνα σου μπορεί να γίνει το βασίλειο σου (Βίντεο)

Με την καθοδήγησή του Δημήτρη Χατζηιωάννου, sales & marketing executive της Domestica, αυτή η δύσκολη αποστολή, στο τέλος θα αποδειχθεί παιχνιδάκι
H κουζίνα είναι η καρδιά ενός σπιτιού. Εκεί όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά της, και έρχεται πιο κοντά, γύρω από ένα τραπέζι με μαγειρευτό φαγητό, φτιαγμένο με περισσή φροντίδα και επιμέλεια. Σε μια κουζίνα όμως, όλοι χρειάζονται τους κατάλληλους συμμάχους. Τις ηλεκτρικές συσκευές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. Και αυτό ισχύει από την πιο μικρή συσκευή, ένα βραστήρα για παράδειγμα, μέχρι την πιο μεγάλη, όπως είναι ο φούρνος, το ψυγείο και το πλυντήριο των πιάτων.

Της Μαρίας Γεωργίου 

Όταν στήνεις το νοικοκυριό σου, είτε πρόκειται για ιδιόκτητη οικία, είτε για ενοικιαζόμενη, όλοι έχουν το ίδιο ζητούμενο. Τα χρήματα που θα επενδύσουν, να έχουν αξία. Αυτό μεταφράζεται σε οικιακές συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους και στο τέλος της ημέρας, θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι αξιοποίησες σωστά και με σύνεση το budget σου. 

Οπότε, χρειάζεται να λάβεις πολλές και διαφορετικές παραμέτρους υπόψη όταν θα έρθει η στιγμή να δημιουργήσεις τη δική σου κουζίνα. Διότι στην προκειμένη, πρόκειται για μια απόφαση που θα σε συντροφεύει εις βάθος χρόνου και δε γίνεται να παρθεί αψήφιστα. Αντιθέτως, χρειάζεται ενδελεχή μελέτη και να απαντήσεις αρχικά σε τρία βασικά ερωτήματα:

1. Τι είδους ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να υποστηρίξει ο χώρος σου; 

2. Ποιο είναι το budget που είσαι σε θέση να διαθέσεις;

3. Τι είδους μάγειρας/μαγείρισσα θεωρείς ότι είσαι και ποιες είναι οι κύριες ανάγκες σου;

Απαντώντας σε αυτά τα ερωτήματα, θα περιορίσεις κατά πολύ το πεδίο έρευνάς σου. 

Και επειδή όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απαιτητική καθημερινότητα, με περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μας, θέλουμε ένα μέρος που να έχει όσα αναζητάμε, με εύρος τιμών και το κυριότερο, ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο της δουλειάς τους και μπορούμε να τους εμπιστεύτουμε για να μας καθοδηγήσουν σωστά. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 tips για να κάνεις το σπίτι σου ξανά καινούργιο  

Αυτό το μέρος, δεν είναι άλλο από τη Domestica. Mια οικογενειακή επιχείριση, με την ιστορία της να πηγαίνει πίσω στο 1957. Μια εταιρεία που γρήγορα έγινε συνώνυμο των ποιοτικών οικιακών και ηλεκτρικών συσκευών. Πρωτοπόρα στον τομέα της, η Domestica κατάφερε να επεκταθεί και να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της, με τη νέα γενιά Χατζηιωάννου να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, έχοντας πάντα τις ίδιες αρχές και αξίες που την καθιέρωσαν. 

Καλεσμένος στην εκπομπή "The Design Show" της Digital TV με τον Αντρέα Τέρλα, ο Δημήτρης Χατζηιωάννου, sales & marketing executive της Domestica, δίνει συμβουλές και λέει όσα χρειάζεται να ξέρεις ώστε να έχουν οι συσκευές σου -από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη- πραγματική, value for money, αξία. 

Δες την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί 

Μπορείς να μάθεις ακόμη περισσότερα στην ιστοσελίδα της Domestica EΔΩ, καθώς επίσης και στη σελίδα της στο Facebook 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα ιδανικά χρώματα για το γραφείο σου στο σπίτι 

Home