Thumbnail

Αυτά τα Χριστούγεννα θα χαρίσεις στα παιδιά σου τα πιο όμορφα ξύλινα παιχνίδια Αυτά τα Χριστούγεννα θα χαρίσεις στα παιδιά σου τα πιο όμορφα ξύλινα παιχνίδια

Και μαζί θα στηρίξεις το πολύτιμο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Δεν ξέρω γιατί αλλά ανέκαθεν έτρεφα μια αδυναμία στα ξύλινα παιχνίδια. Ή μάλλον ξέρω, επειδή είναι ιδιαίτερα και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Από τότε που έγινα μάνα, αυτή η αδυναμία εξελίχθηκε σε μια πανέμορφη συλλογή από παιχνίδια για τον γιο μου, ενώ η "παράδοση" συνεχίζεται ακάθεκτη τώρα και με τη δίχρονη κόρη μου. Όσο για το πού θα βρω τα καλύτερα ξύλινα της αγοράς και συνάμα τα πιο οικονομικά, δε χρειάζεται καν ψάξιμο, γιατί ξέρω καλά.

 Της Μαρίας Γεωργίου 

Κάθε χρόνο, έχει γίνει σαν "ιεροτελεστία" στο σπίτι μας. Προς τα μέσα Νοεμβρίου θα αναζητήσω να βρω τον κατάλογο της Lidl Κύπρου με τα ξύλινα παιχνίδια. Μόλις στήσουμε το δέντρο και τοποθετήσουμε από κάτω το υπέροχο ξύλινο τρένο που πήραμε προ τετρατίας και έκτοτε συνοδεύει τις γιορτές μας, αυτομάτως βάζω υπενθύμιση στο κινητό. 

Το επόμενο βήμα μόλις πάρω τον κατάλογο στα χέρια μου, είναι να καθίσουμε με τον γιο μου, να δούμε τι έχουμε στη συλλογή μας και τι θα θέλαμε ιδανικά να προσθέσουμε για την επόμενη χρονιά. Πέρσι πήραμε την κουζίνα και το κουκλόσπιτο για τη μικρή, μαζί με ένα σωρό οικιακές συσκευές -μέχρι και καλάθι με ψώνια πήραμε- και το καράβι για τον μεγάλο. Φέτος, στη λίστα βάλαμε ακόμη ένα κουκλόσπιτο, αυτή τη φορά για τη βαφτιστήρα που το ζήτησε , ένα μπουντουάρ παρακαλώ για τη μικρή κυρία του σπιτιού κι ένα μανάβικο για τον μικρό κύριο. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσκολεύεται το παιδί σου στην ορθογραφία; Βοήθησε το! 

lidl

Ως παλιά "καραβάνα" -μάνα ήθελα να πω- τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε φίλους και γνωστούς, χρόνια τώρα. Αυτό που μου αρέσει τόσο στα ξύλινα παιχνίδια της Lidl Κύπρου  είναι πέρα από την αδιαμφισβήτη ποιότητα, οι πολύ καλές τιμές. Από τα πιο οικονομικά ξύλινα της αγοράς και πίστεψέ με το έχω ψάξει ενδελεχώς το θέμα. 

Πέρα από αυτό όμως, για μένα είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η Lidl Κύπρου, αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, χαρίζει αγάπη στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών,  προσφέρει 15 ευρώ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

lidl

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνε το παιδί σου να αγαπήσει το διάβασμα

Με αυτή την ενέργεια, η Lidl Κύπρου στηρίζει για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αναλαμβάνοντας παράλληλα τα έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου. Τη σημασία της φετινής ενέργειας επεσήμανε η πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μύρια Σταυράκη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φέτος, ήρθαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μάς επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο, προσαρμόζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες του στα νέα δεδομένα. Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της Lidl Κύπρου. Για εμάς, η Lidl Κύπρου είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο και συμπαραστάτη. Με την ενέργεια αυτή, η Lidl Κύπρου μάς δίνει την ευκαιρία να καλέσουμε το κυπριακό κοινό να στηρίξει για ακόμα μια φορά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την αγορά των ξύλινων παιχνιδιών».

Και ο λόγος που η κα. Σταυράκη λέει για ακόμη μια φορά είναι επειδή η Lidl Κύπρου βρίσκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου από το 2012, με χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν τις 360.000 ευρώ. Άλλωστε, από το ξεκινημά της έχει αποδείξει πως νοιάζεται για τους συνανθρώπους της και ότι δεν είναι αποκομμένη από την κυπριακή κοινωνία. Έμπρακτα έχει δείξει πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα και τη λειτουργία της. 

Μπορεί λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά ένεκα της πανδημίας και να χρειαστεί να μείνουμε περισσότερο στο σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα κλειστούμε στον μικροκόσμό μας. Κάθε άλλο. Χρειάζεται να δείξουμε στους συναθρώπους μας, περισσότερο από ποτέ, πως είμαστε εκεί. Δίπλα τους! Άσε που μαζί θα κάνεις και ένα παιδί -ή πολλά- πολύ ευτυχισμένα. Έχει μεγαλύτερη χαρά και ηθική ικανοποίηση από αυτήν τώρα τα Χριστούγεννα; Μην το ψάχνεις. Δεν έχει! 

 

 

 

 

Home