Thumbnail

Eπιστροφή στην καθημερινότητα με ΕΝΑ ποτήρι φύση Eπιστροφή στην καθημερινότητα με ΕΝΑ ποτήρι φύση

Οι χυμοί ΕΝΑ Smiley, εμπλουτισμένοι με Bιταμίνες Β6 και Yψηλή Bιταμίνη C, είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι των παιδιών
Το καλοκαίρι αποτελεί πια μια όμορφη ανάμνηση. Όχι πολύ μακρινή η αλήθεια, αλλά είναι καιρός να το χωνέψεις και να αρχίσεις σιγά-σιγά -σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη- να προσαρμόζεσαι και πάλι στη ρουτίνα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτή η ρουτίνα θα είναι βαρετή. Κάθε άλλο!

Το κουδούνι για τα γυμνάσια και τα λύκεια έχει χτυπήσει από τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 13 του μήνα αναμένονται τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά να "ξεχειλίσουν" με παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές. Αν δεν είσαι εντελώς της τελευταίας στιγμής, λογικά, έχετε αγοράσει με τα καμάρια σου τσάντες, κασετίνες και τη γραφική ύλη που χρειάζονται, ενώ το μόνο που απομένει είναι να φρεσκάρεις τη στολή τους για την πρώτη μέρα. 

Πλέον ξέρεις καλά πως το μυστικό για να μην σε πιάνει άγχος και να κυλήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά, είναι ο σωστός προγραμματισμός προκειμένου η επάνοδος στην καθημερινότητα να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Πέρα όμως από τον καταμερισμό ευθυνών σε κάθε μέλος της οικογένειας και την κατάλληλη  διαμόρφωση του χώρου μελέτης, αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να μπει ένα τέλος στις διατροφικές ατασθαλίες του καλοκαιριού και να επιστρέψετε αμφότεροι σ' ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. 

Γιατί το μυστικό για να ανταπεξέλθουν τα παιδιά σου στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς, δεν είναι άλλο από την ισορροπημένη διατροφή, η οποία εκτός του ό,τι συμβάλλει στην καλή υγεία, ενισχύει την ενέργεια, την ευεξία και την οξυδέρκειά τους. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες βοηθούν τόσο σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. 

ximoi smiley

Μη νομίζεις, αν το καλοσκεφτείς και η σωστή διατροφή είναι θέμα σωστής οργάνωσης και προγραμματισμού. Γι΄αυτό, φροντίζεις να υιοθετήσεις ένα εβδομαδιαίο διατροφολόγιο και παράλληλα προνοείς να εφοδιάσεις το ψυγείο με τους χυμούς ΕΝΑ Smiley για παιδιά. Απίστευτο, αλλά όσα αναζητάς, θα τα βρεις σε ΕΝΑ μόνο χυμό.

Με προσήλωση στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή, ανανεώνονται πλήρως, με βελτιωμένες γεύσεις. Εμπλουτισμένοι με Βιταμίνες Β6 και Υψηλή Βιταμίνη C, παρέχουν στα παιδιά τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός, προσφέροντας τους συνάμα την απαιτούμενη ενέργεια. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ό,τι καλύτερο για σ’ΕΝΑ και το παιδί σου! 

smiley

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσύ δίνεις ό,τι καλύτερο στο παιδί σου;

Σημείωσε ότι διατίθενται σε τρεις μοναδικές γεύσεις, σε συσκευασίες των 250 ml, χωρίς συντηρητικά. Η Υψηλή Βιταμίνη C έχει το πλεονέκτημα ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, που ως γονιός αντιλαμβάνεσαι πόσο καίριας σημασίας είναι αυτό. 

Τα παιδιά έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα στο Smiley Blue από βερίκοκο, πορτοκάλι και μανταρίνι και το Smiley Red από σταφύλι, βατόμουρο και φράουλα, με 30% λιγότερη πρόσθετη ζάχαρη.  Όποια γεύση κι αν διαλέξουν, το σίγουρο είναι πως θα ξετρελαθούν! 
 
Οι Χυμοί ΕΝΑ πιστοί στη φιλοσοφία που τους καθιέρωσαν, ενίσχυσαν την παιδική σειρά ΕΝΑ Smiley, με το ENA Smiley Orange, που ξεχώρισε αμέσως χάρη στην ανεπανάληπτη δροσιστική γεύση του, αλλά και στην Υψηλή πηγή Βιταμίνης C που περιέχει. 

Με τους χυμούς ΕΝΑ ακόμη και η ρουτίνα μπορεί να γίνει πολύ πιο ευχάριστη και αναμφίβολα, πιο γευστική!  

 

 

 

 
Home