Thumbnail

Πώς να θωρακίσεις την υγεία των παιδιών σου, αλλά και τη δική σου, με φυσικό τρόπο Πώς να θωρακίσεις την υγεία των παιδιών σου, αλλά και τη δική σου, με φυσικό τρόπο

Σε αυτή τη δύσκολη και αλλιώτικη σχολική χρονιά, έχεις έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πλευρό σου
Θα' μαι ειλικρινής. Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε μ' ένα σφύξιμο στο στομάχι. Πάντα είχα έγνοια να ενισχύω το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών μου και να μην "κουβαλούν" στο σπίτι όποιο μικρόβιο κυκλοφορεί εκεί έξω και ταλαιπωρούμαστε οικογενειακώς, ωστόσο τώρα με την πανδημία, η ανησυχία μου έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Γι΄αυτό, δεν έκατσα άπραγη η μάνα, αλλά έψαξα και βρήκα τη λύση!

 Της Μαρίας Γεωργίου 

Δεν κρύβω ότι ο λόγος που έχω μεγαλύτερη έγνοια φέτος, δεν είναι μόνο ένεκα της πανδημίας, αλλά λόγω της μικρής. Η οποία μπορεί να μην πηγαίνει ακόμη σχολείο, αλλά από τη στιγμή που δεν ισχύει το ίδιο και για τον μεγάλο της αδελφό, οφείλω να τους προφυλάξω και τους δύο, ταυτόχρονα. Η μεγαλύτερη μου ανησυχία οφείλεται στο γεγονός ότι η μικρή λόγω ηλικίας δεν έχει βάλει όλα της τα εμβόλια, άρα δεν θέλω να περάσει ένα χειμώνα μονίμως άρρωστη, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν με τον μεγάλο μόλις άρχισε το σχολείο. 
 
Τότε ήμουν μικρή και άμυαλη θα έλεγα, αλλά θα προτιμήσω να με χαρακτηρίσω απλώς ως άπειρη μάνα. Πλέον ξέρω πως ο καλύτερος τρόπος για να προφυλάξω την υγεία των παιδιών μου, καθώς επίσης τη δική μου και του πάτερ φαμίλια, είναι με το να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας
 
Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει πως φροντίζουμε ευλαβικά τη διατροφή μας, τρώγοντας αμφότεροι, μπόλικα φρούτα και λαχανικά. Ο αποχυμωτής έχει βγει για τα καλά από το ντουλάπι και φτιάχνω φρέσκους φυσικούς χυμούς ανελλιπώς τα σαββατοκύριακα, γιατί τις καθημερινές με τόσες υποχρεώσεις, βλέπε δουλειά, ιδιαίτερα, διαβάσματα, κομματάκι δύσκολο εώς ακατόρθωτο. Σ' έναν ιδανικό κόσμο, στο πρόγραμμα θα περιλαμβανόταν και η καθημερινή άσκηση, αλλά το μόνο "τρέξιμο" που κάνουμε οικογενειακώς είναι στο να τα προλάβουμε όλα μες στη μέρα. Οπότε, η πραγματική άσκηση δεν υπάρχει στον ορίζοντα ούτε ως σκέψη. 
 
 
 
 
 
familylove
 
 
Γι΄αυτό, από καιρό σκεφτόμουν να ψάξω να βρω ένα φυσικό συμπλήρωμα, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Αλλά επειδή δεν παίζω με αυτά, πήρα απαραιτήτως τηλέφωνο τη φύλακα άγγελο μου, την παιδίατρο, που την εμπιστεύομαι εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, για να με κατατοπίσει και να με συμβουλέψει. Μια λέξη μού είπε λοιπόν η Άννα: "Imunoglukan® ". 
 
Εννοείται πως για καθετί, κάνω και την προσωπική μου έρευνα προτού πάρω την τελική μου απόφαση, για να διαπιστώσω πως πρόκειται για μια φυσική ουσία, υψηλής καθαρότητας. Ένα σύμπλεγμα βιολογικά δραστικών πολυσακχαριτών που παίρνονται μέσω της απομόνωσης από pleurotus ostreatus (πλευρότους ο οστρεώδης).  
 

 

Ουσιαστικά, το  Imunoglukan® περνά αμετάβλητο στο λεπτό έντερο. Στο λεπτό έντερο φτάνει τα ανοσοαρμόδια κύτταρα στις παϋέρειες πλάκες (πλάκες του Peyer), που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίηση και την παραγωγή της ανοσοανταπόκρισης. Οι υποδοχείς στην επιφάνεια των ανοσοκυττάρων μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν το Imunoglukan®. Μετά τη δέσμευση στους υποδοχείς, το Imunoglukan® ενεργοποιεί μια έκρηξη ανοσοαπόκρισης, η οποία σταδιακά οδηγεί στην ενεργοποίηση αμυντικών μηχανισμών σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Διατίθεται σε υγρή μορφή για τα παιδιά και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το καλύτερο είναι πως είναι κατάλληλο για μακροπρόθεσμη χρήση και περιέχει τις απαραίτητες ημερήσιες δοσολογίες του Imunoglukan® και βιταμίνης C. Δεν περιέχει αρώματα ή χρωστικές ουσίες και ξέρεις πόσο σημαντικό και ουσιώδες είναι αυτό, ενώ είναι χωρίς γλουτένη σε περίπτωση που το παιδί σου έχει δυσανεξία. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για ασθενείς με αλλεργίες και διαβητικούς. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιές τροφές αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα 

imunoglukan

Εννοείται πως στη στάση στο φαρμακείο, εκτός από την υγρή μορφή, ζήτησα και τις καψούλες για μένα και τον σύζυγο, που είναι φυτικής προέλευσης, χωρίς γλουτένη. Περιέχουν φυσικό Imunoglukan® και βιταμίνη C και είναι κατάλληλες για μακροπρόθεσμη χρήση, καθώς επίσης και για αθλητές. 

Οπότε, μαζί με τα χαλιά που τα στρώσαμε ήδη παρά τις σχετικά ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, εμείς είμαστε οικογενειακώς πανέτοιμοι αυτό το Φθινόπωρο και για τον επερχόμενο Χειμώνα, χάρη στο Imunoglukan®! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Με αυτές τις τροφές θα ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου

 

imunoglukan

Θα το βρεις στα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο ή μπορείς να καλέσεις στον αριθμό 70088878 

Home