Ο λόγος που τα french girls δείχνουν όλες υπέροχες με αφέλειες

Αυτό που ίσως όμως, με κάνει να τις ''ζηλεύω'' περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι ο τρόπος που ''χειρίζονται'' τις φράντζες τους. Ένα χτένισμα που πραγματικά μόνο εκείνες κάνουν να δείχνει τόσο ''εύκολο'' χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έχουν σπαταλήσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη με το πιστολάκι και διάφορα προϊόντα styling.

Διάβασε ακόμα: Κόκκινο κραγιόν: Το μυστικό των makeup pros για να δείχνει άψογο

Sabina Socol

Ποιά είναι όμως η μυστική φόρμουλα που ακολουθούν όλες;

Αν παρατηρήσεις όλες τις γαλλίδες έχουν ένα κοινό τρόπο με τον οποίο ''τακτοποιούν'' τις αφέλειές τους. Κάνουν λοιπόν χωρίστρα στη μέση, και αφήνουν τις φράντζες τους να πέσουν δεξιά και αριστερά σαν κουρτίνες ώστε να φανεί λίγο από το μέτωπό τους. Αυτό το ''σύστημα'' δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά είναι ένα στυλ που καθιέρωσαν η Briggitte Bardot και η Jane Birkin και όπως φαίνεται ακολουθούν όλες οι μετέπειτα γενιές. 

Leia

Camille Charriere

Ένα καλό κόλπο για να το πετύχεις είναι το εξής: Κάθε φορά που λούζεσαι όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα, φόρεσε τα γυαλιά στο κεφάλι σου κι έπειτα σύρε τα ελαφρώς προς τα μπροστά. Μείνε έτσι για όση περισσότερη ώρα μπορείς μέχρι να στεγνώσουν ή αν βιάζεσαι κάνε πιστολάκι έχοντας τα γυαλιά σου στο κεφάλι. Μόλις τα βγάλεις, οι γαλλικές φράντζες σου θα έχουν την τέλεια κλίση όπως αυτή που βλέπεις στις πιο stylish Γαλλίδες του instagram!

Διάβασε ακόμα: Blowout waves: To 90s hair style και πώς να το πετύχεις πανεύκολα

Κεντρική Φωτογραφία: @juliesfi / Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ