Πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται τόσο πυκνές σαν ψεύτικες...

Μπορεί να έχεις απλώσει στρώσεις από μάσκαρα, όμως ποτέ οι βλεφαρίδες σου δεν θα δείχνουν το ίδιο πυκνές σαν ψεύτικες. Εμείς ανακαλύψαμε το tip των ειδικών για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και σου το αποκαλύπτουμε.

Οι experts λοιπόν χρησιμοποιούν ένα έξτρα προϊόν που ενισχύει το μήκος και την πυκνότητα των βλεφάρων και το οποίο εφαρμόζουν πριν την μάσκαρα. Ποιό είναι αυτό...

Η πούδρα! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να πουδράρεις ελαφρώς, με ένα μικρό πινέλο ματιών τις βλεφαρίδες σου, πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα.  

Καθώς οι βλεφαρίδες μας γίνονται λευκές και δεν έχουν ίχνος υγρασίας, μπορεί πιο εύκολα η μάσκαρα να εφαρμοστεί, ενώ μπορούμε να περάσουμε αρκετές στρώσεις και να ελέγξουμε πόσο έντονο αποτέλεσμα χρειαζόμαστε. Για σένα που δεν θες να βάφεις και τις κάτω βλεφαρίδες, πολύ απλά κλείσε τα μάτια πριν στεγνώσει η μάσκαρα που έχεις εφαρμόσει στις πάνω, ώστε και οι κάτω να πάρουν ελάχιστο χρώμα τόσο ώστε να μην φαίνονται πουδραρισμένες.

Σημαντικός είναι επίσης ο τρόπος που που βάφουμε τις βλεφαρίδες μας. Εφαρμόζουμε το πινέλο στις ρίζες και μετακινώντας ελαφρώς το βουρτσάκι δεξιά, αριστερά να πηγαίνουμε προς τις άκρες. Η ένταση και το περισσότερο προϊόν πρέπει να μπαίνει στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες.

Διάβασε επίσης: Πώς θα πετύχεις το τέλειο winged eyeliner

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ