Έξω φρενών η Madonna: Στρέφει τα πυρά της εναντίον Ελληνίδας δημοσιογράφου! Τι συνέβη; (Φώτο)

Αφορμή της νέας διαμάχης, στάθηκε μία συνέντευξη της Madonna στο ένθετο περιοδικό των New York Times, με τίτλο "H Madonna στα 60".

Σύμφωνα με τη διάσημη τραγουδίστρια, το κείμενο της Βανέσα Γρηγοριάδη, παρότι πέρασε ολόκληρες μέρες μαζί της, εστίασε σε επουσιώδη πράγματα, ενώ αναφέρθηκε αμέτρητες φορές στην ηλικία της, κάτι που δε θα συνέβαινε αν ήταν άνδρας.

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2019: Έξω φρενών το Ισραήλ με τη Madonna! «Ήταν ένα λάθος» (Βίντεο)

Madonna: Ο σκηνοθέτης των «Bohemian Rhapsody» και «Rocketman» θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της

Συγκεκριμένα, στο εξοργισμένο κείμενο που ανάρτησε η Madonna στο instagram, έγραψε: «Η δημοσιογράφος που έγραψε το άρθρο πέρασε μέρες και ώρες και μήνες μαζί μου και ήταν καλεσμένη σε έναν κόσμο που λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν, αλλά επέλεξε να επικεντρώσει σε υπερφίαλα ζητήματα, όπως η εθνικότητά του προσωπικού μου ή το ύφασμα στις κουρτίνες και στα ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου που δε θα γίνονταν ποτέ αν ήμουν άνδρας» 

Η pop star συνέχισε δηλώνοντας πως λυπάται που πέρασε έστω και πέντε λεπτά μαζί της. «Με κάνει να αισθάνομαι βιασμένη. Και ναι, δικαιούμαι να χρησιμοποιήσω αυτή τη μεταφορά, εφόσον έχω υπάρξει θύμα βιασμού στα 19 μου».

Η αναφορά στον βιασμό ήρθε και ως απάντηση σε σχόλιο της Γρηγοριάδη μέσα στο άρθρο. Η δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την απάντησή της πως αισθάνθηκε «βιασμένη» όταν διέρρευσε το άλμπουμ της "MDNA" στο διαδίκτυο το 2015, είχε γράψει πως «ντράπηκα να της εξηγήσω πως οι γυναίκες σήμερα προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις μεταφορικά».

Δες πιο κάτω την ανάρτηση της Madonna:

 

Διάβασε ακόμα: Η Madonna φωτογραφίζει για πρώτη φορά τα έξι παιδιά της (Φώτο)

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ