Πάνος Ζάρλας: Η πρώην σύντροφος του, θρηνεί το χαμό του! (Φώτο)

Ο περσινός νικητής του «Power Of Love», έχασε τη ζωή του ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα της Λεωφόρου Συγγρού στο ανοδικό ρεύμα, προς το κέντρο της Αθήνας. 

Ο θάνατος του, σκόρπισε θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, με τα μηνύματα τα social media να είναι δεκάδες στη μνήμη του χαμογελαστού αυτού νέου! 

Τρεις μέρες μετά την κηδεία του, ένα ακόμη συγκλονιστικό μήνυμα έρχεται να προστεθεί σε όλα εκείνα τα μηνύματα πόνου των δικών του ανθρώπων.

 

Διάβασε ακόμη: Πάνος Ζάρλας: Το μήνυμα της μητέρας του μετά την κηδεία (Φώτο)

 

Σε νεαρή ηλικία ο Πάνος είχε ερωτευτεί ένα όμορφο κορίτσι, με το οποίο έζησε έναν μεγάλο έρωτα με ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες γέλια και σκέψεις για το μάλλον.

Η όμορφη Αναστασία, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του έρωτα τους ενώ το μήνυμα της συγκλονίζει!

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Η ζωή είναι ωραία αλλά άδικη. Πάντα μου έλεγες ότι είμαι η δύναμή σου, η αναπνοή σου, τώρα χρειάζομαι να γίνεις η δική μου. Πόσο ωραία μάτια, πάντα. Μην ξεχνάς, αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τον κόσμο όλο. Θα σε συναντήσω στον παράδεισο σύντομα, σε παρακαλώ κράτα την θέση μου. Ξεκουράσου, άγγελέ μου. Σε αγαπώ». 

 

Διάβασε επίσης: 

Δώρος Παναγίδης: Αποχαιρετά τον φίλο του Πάνο Ζάρλα! «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα» (Φώτο)

 

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη: Στο νοσοκομείο μόλις έμαθε για το τροχαίο του Πάνου (Βίντεο)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ