Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ευχάριστα νέα! Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέτος έκαναν μαζί και τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Οι δύο ηθοποιοί επέστρεψαν πίσω στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι δυο τους αποφάσισαν να συζήσουν.

 Επειδή ο χρόνος που τους απομένει πια για να περνούν μαζί θα είναι πολύ περιορισμένος από εδώ και πέρα, έκριναν ως καλή κίνηση να μείνουν μαζί.

Όσο αφορά τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Tατουάζ”, για δεύτερη χρονιά και θα μοιράζει τη ζωή της σε Αθήνα και Καλαμπάκα. Ακόμη, έχει και θεατρικές υποχρεώσεις, αφού θα υποδυθεί τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Ο Γιάννης από την μεριά του, ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου” και έτσι ο ελεύθερος χρόνος τους είναι ελάχιστος . Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δυο τους θα μείνουν προς το παρόν μαζί στο σπίτι της Κατερίνας.


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ