Κύπρια ηθοποιός συγκινεί μιλώντας δημόσια για το πρόβλημα υγείας της! (Φώτο)

Ο λόγος για την ηθοποιό Ελένη Οδυσσέως, που αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που είχε τα τελευταία τρία χρόνια, συγκλονίζοντας με την ανάρτηση της.

 

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία, κρατώντας μια φέτα ψωμί, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Το πρώτο μου πρωϊνό μετά από δέκα μέρες. Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ποικιλόμορφα ιδιαίτερα δύσκολα σε διαφορετικούς τομείς. Δε βγαίνεις χωρίς περισσότερη σοφία μέσα από τις δυσκολίες. Οι δυσκολίες είναι σαν καθαρτικό. Αναθεωρείς, αξιολογείς, καταστάσεις και ανθρώπους. Και συνεχίζεις με αισιοδοξία.

Εδώ στην κλινική μου είπαν ότι απόλαυσαν το ρεπερτόριο μου σε ζεϊμπέκικα της Μαρινέλας και του Τσιτσάνη κατά τη διάρκεια της επαναφοράς μου από τη νάρκωση. Η κοπέλα δίπλα μου είπε πριν λίγο με γέλιο «Κύριε Ελέησον μόλις σε βγάλαν από το χειρουργείο χθες ζαλισμένη, εξασθενημένη και πονεμένη, με βραχνή φωνή και στεγνό στόμα μας τραγουδούσες με απίστευτη προσπάθεια! Εγώ σε θαύμασα!» Όλα τα άλλα που είπα δεν μου τα λένε ????????´Έτσι κι αλλιώς είμαι χαρούμενη όταν κάνω τους άλλους να γελάνε ακόμα και στον ύπνο μου!

 Με την αγάπη στην οικογένεια όλα αντέχονται και όλα ξεπερνιούνται. Όσα κι αν υπήρξαν τα εμπόδια. Τα πονάκια είναι η αιτία να ανακαλύπτουμε τη δύναμή μας. Στο τέλος όλα περνάνε και όλα πάνε καλά»!

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης:

 

Άντρη Καραντώνη: Γιόρτασε με το βαφτιστήρι της τα πρώτα του γενέθλια! (Φώτος)

 

Γιώργος Θεοδότου: Η σύντροφος του Έλις Μισιρλή του ευχήθηκε με ένα φιλί στο στόμα (Βίντεο)

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ