Ποιοι είναι οι πιο ωραίοι άνδρες του Game of Thrones;

Ποιοι είναι λοιπόν οι πέντε πιο ωραίοι από τους 7 κύκλους που προβλήθηκαν μέχρι σήμερα; 

Nikolaj Coster-Waldau

Το κολλεγιόπαιδο Jaime Lannister, γιος του Tywin και της Joanna, δίδυμος αδελφός της Cersei και πατέρα των παιδιών τους. Ένας από τους πιο διάσημους και ικανούς ιππότες του Westeros, ακόμα και που έχασε το χέρι του, περιμένει ένας άντρας που λόγω και καλού χαρακτήρα, θεωρείται ο πιο σέξι της σειράς. Ο γοητευτικός 49χρονος Δανός ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau σπούδασε στο Statens Teaterskole στην Κοπεγχάγη, ενώ στη φιλμογραφία του τον βρίσκουμε αρχικά το 1994 στη δανέζινη ταινία Nattevagten (Nightwatch). Στη συνέχεια τον είδαμε ως ντετέκτιβ John Amsterdam στη σειρά New Amsterdam και ως Frank Pike στη ταινία Virtuality.  

Kit Harington

Είναι ίσως ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας, που παραμένει μακριά από ίντριγκες. Όχι τίποτα άλλο, πέρασε όλη του τη ζωή ως μπάσταρδος για να μάθουμε στο τέλος του 7ου ότι είναι νόμιμος γιος του πολύ μεγαλύτερου αδελφού της Daenerys Rhaegar, δηλαδή είναι Targaryen, και της θείας των σταρκόπαιδων Lyanna, δηλαδή παραμένει να είναι και Stark.  Αυτό σημαίνει ότι είναι νόμιμος διεκδικητής του Σιδερένιου Θρόνου. Βέβαια ακόμα δεν το ξέρει, αλλά πού θα πάει, θα το μάθει. Ο 32χρονος Άγγλος ηθοποιός από το Worcester σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama (ανήκει στο University of London) και εμφανίστηκε αρχικά στο Βασιλικό Θέατρο του Λονδίνου και στη συνέχεια στην ταινία Seventh Son.  

Διάβασε ακόμη: «Game Of Thrones»: Πότε κάνει πρεμιέρα η 8η σεζόν;

Jason Momoa

Ο Khal Drogo είναι ο αρχηγός των Ντοθράκι. Παντρεύτηκε τη λιλιπούτεια ξανθιά θεά Daenerys Targaryen, αφού ουσιαστικά την πούλησε σε αυτόν ο αδελφός της. Αν και τον αποχαιρετίσαμε ήδη από τον πρώτο κύκλο, οι γυναίκες σίγουρα τον θυμούνται.  Ο 40χρονος Χαβανέζος ηθοποιός είναι γνωστός από διάφορες σειρές και ταινίες όπως Baywatch, Κόναν ο Βάρβαρος, Justice League και Aquaman.  

Jacob Anderson

Αν και ευνούχος, ο Grey Worm, αρχηγός των Άσπιλων, έχει πολλές κατακτήσεις. Δεν είναι λίγο άλλωστε να σε θέλει η πανέμορφη σύμβουλος της Καλίσι.  Ο 26χρονος ηθοποιός από το Μπρίστολ είναι γνωστός ως Raleigh Richie και κατά βάση είναι μουσικός.  

Διάβασε ακόμη: Δες πώς θα ήταν οι ήρωες του Game Of Thrones αν τους έφτιαχνε η Disney

Pedro Pascal

Ο φιλήδονος και bisexual πρίγκιπας Oberyn δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Γοητευτικός, σέξι και μποέμ στεναχώρησε το ευρύ κοινό όταν έγινε το κεφάλι του κιμάς δια χειρός Του Βουνού. Ο 44χρονος Χιλιανός ηθοποιός μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Πέρα από το Game Of Thrones, τον είδαμε και στο Narcos (Netflix), στον ρόλο του Pena.

Διάβασε επίσης: Η νέα συλλογή της Adidas είναι αφιερωμένη στο Game of Thrones

 

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ