Ο σωματότυπος καθορίζει την επιλογή του νυφικού

 

Εύσωμες 
Μια καλή ιδέα είναι η φούστα να ξεκινάει κάτω από το μπούστο και να φθάνει μέχρι το πάτωμα. Η γραμμή θα πρέπει να ακολουθεί το σώμα σου. Αν το φόρεμα είναι πολύ χαλαρό, θα σου προσθέτει κιλά. Απόφυγε τα αέρινα υφάσματα και προτίμησε εκείνα που έχουν "δομή". 

Ψηλές
Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Η απλότητα στη γραμμή θα αναδείξει το ύψος και όλα τα άλλα χαρίσματα του σώματός σου. Κάθε λεπτομέρεια μετρά. Προτίμησε χαμηλόμεσο φόρεμα, με τον ποδόγυρο να αγγίζει το πάτωμα και ύφασμα όσο πιο μίνιμαλ γίνεται. 

Μικροκαμωμένες 
Η γραμμή της μέσης να έρχεται λίγο πιο πάνω από τη φυσική γραμμή, ώστε να σου χαρίζει ύψος. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή υφάσματος, μόνο οι λεπτομέρειες να είναι διακριτικές. Απόφυγε μεγάλους φιόγκους, μεγάλα λουλούδια και φούστες με υπερβολικό όγκο.

Μεγάλο στήθος
Ένα νυφικό με ισορροπημένο ντεκολτέ, θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Θα φωτίσει το πρόσωπο και θα τονίσει το σώμα, χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικό. Αν σου αρέσει το στράπλες, απόφυγε την επιλογή με ίσια γραμμή που θα κάνει το στήθος να μοιάζει μεγαλύτερο από ό,τι είναι. Τα υφάσματα καλύτερα να μην είναι γυαλιστερά, γιατί δίνουν όγκο και θα εστιάσουν την προσοχή στο στήθος σου. 

Μικρός στήθος
Ένα νυφικό με ενίσχυση στο στήθος, θα κάνει πιο πλούσιο το μπούστο σου. Επίσης, η σωστή επιλογή σουτιέν, θα σου χαρίσει επιπλέον καμπύλες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ