Πώς θα επιλέξεις τον σωστό DJ για τον γάμο σου

Μην πέσεις στην παγίδα να κλείσεις έναν DJ μόνο και μόνο επειδή στον σύστησε ένας φίλος. Μια σύσταση, ειδικά από κάποιον που εμπιστεύεσαι την κρίση και το γούστο του, είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να είναι καθοριστική. Εσύ και ο σύντροφός σου θα πρέπει να πάρετε την απόφαση, αφού βέβαια πρώτα συναντηθείτε μαζί του, μιλήσετε για τα μουσικά σας γούστα και ανταλλάξετε μεταξύ σας ιδέες και προτάσεις. Αν ο DJ σας "κόψει" εξ αρχής πως αυτός αποφασίζει για τα πάντα, μάλλον, δεν κάνει για εσάς, γιατί πέρα από επαγγελματίας, μέλημά του θα πρέπει να είναι να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα με βάση τα δικά σας μουσικά γούστα και των καλεσμένων σας. Επίσης, είναι καθαρά δική σας απόφαση το τραγούδι που θα κάνετε την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης, καθώς και αυτό που θα σας συνοδεύσει στον πρώτο σας χορό ως ανδρόγυνο. 

Θα ήταν καλό να βρεις έναν έμπειρο DJ σε γάμους και όχι απλώς έναν DJ που παίζει μουσική στο αγαπημένο σου μπαράκι. Το ότι είναι καλός σε κάτι, δεν σημαίνει πως θα είναι σε θέση να πιάσει τον παλμό των καλεσμένων σου και να προσαρμοστεί ανάλογα, ειδικά όταν δει την πίστα να είναι άδεια. Ένας DJ που έχει κάνει πολλούς γάμους, έχει την δυνατότητα να κινηθεί ανάλογα. Επιπλέον, ως έμπειρος στους γάμους, θα ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τα ειδικά εφέ, τα μηχανήματα προβολής (π.χ. projectors), τα ηχεία και φυσικά να τα τοποθετήσει στα κατάλληλα σημεία. 

Δεν χρειάζεται να δώσεις λίστα με τα τραγούδια και να τον περιορίσεις. Είναι καλό να γνωρίζει τα μουσικά σας γούστα, το ύφος που θες να κινηθεί το πάρτι σας, αλλά μέχρι εκεί. Είναι επαγγελματίας, ξέρει τη δουλειά του και θα πρέπει να τον εμπιστευτείς. Γι΄αυτό, προτού κλείσεις τον DJ ψάξε και βρες ζευγάρια που συνεργάστηκαν μαζί του -η Κύπρος άλλωστε είναι μικρή, όλο και κάποιον γνωστό θα έχεις που πήγε σε έναν γάμο που έπαιζε μουσική- και μάθε τις εντυπώσεις τους. Τι τους άρεσε στη συνεργασία μαζί του και τι όχι. Έτσι θα ξέρεις κι εσύ με τη σειρά σου αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. 

Διάβασε επίσης 

Tώρα το άλμπουμ του γάμου σου ονομάζεται Wedkit

Ποια είναι τα σημάδια ότι παντρεύεσαι για τους σωστούς λόγους

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ