Τι χρώμα να βάψεις το καθιστικό σου

Jade Green (πράσινο του νεφρίτη)
Το χρώμα αυτό θα δώσει φως και μια νότα εξωτική στο καθιστικό σου. Αν το επιλέξεις φρόντισε να εντάξεις και μερικά φυτά, ώστε να έχεις ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Έντονο κίτρινο
Αποτελεί όμορφο χρώμα, που όμως μπορεί να σε φοβίσει. Αν παρόλα αυτά σου αρέσει, τόλμησε το, ακόμη και σε ένα μικρό σημείο, όπως μια πόρτα ή ένας μόνο τοίχος.


Πετρόλ
Αυτό το χρώμα το συναντάμε συχνά και βγάζει μια πολυτέλεια, αν συνδυαστεί σωστά με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Σε κατάλληλο στιλ και χρώμα όπως π.χ. ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι. 

Βυσσινί
Απόφυγε τα έντονα κόκκινα και επίλεξε τόνους του βυσσινί, προκειμένου να ζεστάνεις τον χώρο σου. Πρόσθεσε έπιπλα σε τόνους του ροζ και του μπλε για να ελαφρύνεις λίγο το vibe.


Μαύρο
Δεν έχεις φανταστεί πόσο cool και ταιριαστό σε πολλούς χώρους είναι το μαύρο. Τα σκούρα χρώματα και ειδικά το μαύρο βοηθούν τα πάντα να αναμειχθούν ωραία μεταξύ τους και να αναδειχθούν ταυτόχρονα.

Χρώμα του πηλού
Το ζεστό αυτό χρώμα θα αναδείξει αρμονικά το χώρο, ειδικά αν συνδυαστεί προσεκτικά με πολύχρωμα designs π.χ. μαροκινά ή ακόμη και φλοράλ.

Καφέ
Σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί, αλλά το καφέ είναι το χρώμα που μπορεί να αναδείξει τη συλλογή από prints σου. Επίσης και τον φλοράλ καναπέ σου.

Cantaloupe (χρώμα του πεπονιού)
Το χρώμα αυτό θα κάνει όποιον μπαίνει στο καθιστικό σου να χαμογελάει. Με ένα έπιπλο στην ίδια απόχρωση και αξεσουάρ σε ανοιχτούς τόνους, το καθιστικό σου θα είναι φωτεινό ακόμη και τις γκρίζες μέρες.

Μοβ
Το χρώμα αυτό δίνει μια πολυτελή αίσθηση στο χώρο. Συνδυασμένο με ασημί, λεοπάρ και βελούδινα αξεσουάρ, όπως στη φωτογραφία, θα έχεις αποτέλεσμα βγαλμένο από περιοδικό.

Navy Blue
Βάφοντας, ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο, σε σκοτεινούς τόνους μπορεί να αποβεί πολύ βοηθητικό. Καμουφλάρει το μέγεθος του δωματίου και ενισχύει το coziness. Επιπλέον, το ναυτικό μπλε navy blue είναι διαχρονικό.

Πηγή 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ