Ποιοι τύποι γυναικών δεν αρέσουν στους άντρες;

Η υπερβολικά φλύαρη

Η γυναίκα αυτή τους προκαλεί πονοκέφαλο, καθώς γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά πατάνε mute και δεν ακούνε τίποτα. Είπαμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, φτάνει να μην το παρακάνουμε. 

Η αδιάκριτη

Μια γυναίκα που δεν έχει την αίσθηση της ιδιωτικότητας και κατά συνέπεια σχολιάζει ή κουτσομπολεύει, σίγουρα δεν είναι η πιο ποθητή κατηγορία. Το να ασχολείται κάποιος με τις ζωές των άλλων, σημαίνει πως δεν βρίσκει ικανοποίηση στη δική του ζωή.

Η αυταρχική

Οι δυναμικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να διστάζουν, πόσω μάλλον οι αυταρχικές. Γιατί πολύ καλά τους προκαλούν ανασφάλεια. 

Η ζηλιάρα

Όπως όλα, θέλει και η ζήλια μέτρο. Ναι μεν να ενδιαφέρεσαι για τον σύντροφό σου, αλλά η υπερβολή ζήλια φέρνει αυταπόδεικτα γκρίνια και καταστέφεται η ερωτική διάθεση. Και δεν το θες αυτό. Έτσι δεν είναι; 

Που το παίζει έξυπνη

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν στο πλευρό τους μια έξυπνη γυναίκα. Όμως άλλο να έχεις γνώσεις και να είσαι χαρισματική και άλλο να το παίζεις έξυπνη και να ανοίγεις κόντρες κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, απλώς για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

Η ωραιοπαθής

Μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην της σπάσει το νύχι, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ με του που τη βλέπει ένας άντρας είναι γοητευτική, όταν τη ζήσει, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να την αντέξει.

Διάβασε επίσης 

Τελικά, τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Τι είδους γυναίκες ελκύουν τους εγωκεντρικούς άνδρες;

 

Πηγή 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ