To Instagram μίλησε: Αυτά είναι τα 4 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην shopping list σου αυτό το μήνα

Για τον Αύγουστο 4 είναι τα κομμάτια που φαίνεται να πρωταγωνιστούν στους λογαριασμούς των πιο διάσημων influencers κι αν τα βρεις τότε μπορείς να θεωρείς ότι είσαι πια ανάμεσα στα ''ενημερωμένα'' fashion girls. Για να σου κάνουμε την ζωή σου ευκολότερη εμείς τα βρήκαμε για σένα...

1. Τα γυαλιά ηλίου Paula της Loewe: Σου είχα μιλήσει γι' αυτό το ρετρό κομμάτι με τον ορθογώνιο σκελετό σε φανταχτερά χρώματα που έκανε ''δήλωση μόδας'' στις εμφανίσεις των Instagrammers.

Διάβασε ακόμα: Σοβαρά τώρα, τι έπαθαν οι instagrammers με αυτά τα περίεγα γυαλιά ηλίου;

 

 

 

 

2. Τα mules με την τετραγωνισμένη μύτη από το brand Wandler: Με το συγκεκριμένο σχήμα να έχει παρασύρει ακόμα και την high street τα συγκεκριμένα mules διέδωσαν την τάση στη μόδα του δρόμου.

 

 

 

 

3. Το φόρεμα Rosalie του brand Réalisation: To brand που ξέρει την συνταγή για να γοητεύει τα fashion girls συμπεριέλαβε στην καλοκαιρινή του συλλογή ένα φόρεμα με φραουλίτσες και το πιο θηλυκό ρετρό ντεκολτέ που θυμίζει την Brigitte Bardot και όπως ήταν φυσικό όλες το λατρέψαμε.

 

 

 

4. Η pouch bag του οίκου Bottega Veneta: Ό,τι και να γινόταν δεν υπήρχε περίπτωση ν' αφήναμε πίσω αυτό το luxury σταρ-κομμάτι της σεζόν. Το παραλλήρημα για την συγκεκριμένη τσάντα δεν άφησε καμία ανεπηρέαστη και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σύντομα σε περίπτωση που θες να επενδύσεις σε μια ακριβή αγορά.

 

 

 

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα ''it'' bag που κρατάνε ήδη όλες οι influencers στο Instagram

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ