Thumbnail

Μάθε τα πάντα για το αυθεντικό μουρουνέλαιο MOLLER’S Μάθε τα πάντα για το αυθεντικό μουρουνέλαιο MOLLER’S

Μια πηγή υγείας για όλη την οικογένεια
Aν ψάχνεις έναν τρόπο να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό και κατά επέκταση την υγεία όλης της οικογένειας, μόλις τον βρήκες. Ο λόγος για το αυθεντικό νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S, που είναι πλέον στη διάθεσή σου. Επιτέλους, θα καταλάβεις γιατί το μουρονέλαιο φημίζεται για τις φυσικές και ευεργετικές του ιδιότητες εδώ και χιλιετίες.

Αν έχεις διαβάσει τη Βίβλο, τότε δεν θα εκπλαγείς ότι υπάρχουν σε αυτήν αναφορές για το ιχθυέλαιο. Ωστόσο, η πατρίδα του μουρουνέλαιου θεωρείται η Νορβηγία.

Στη χώρα, το μουρουνέλαιο παράγεται πάνω από χίλια χρόνια. Στο παρελθόν το χρησιμοποιούσαν κυρίως για την επεξεργασία δερμάτων, για τη συντήρηση δαπέδων και τοίχων των σπιτιών εκτεθειμένων στον άνεμο, ακόμη και σε λάμπες φωτισμού. Οι εξαιρετικές του ιδιότητες στην υγεία ανακαλύφθηκαν πολύ αργότερα. Συγκεκριμένα, κατά τον 17ο αιώνα παρατηρήθηκε ότι η κατανάλωση μουρουνελαίου είχε ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία, οπότε ορισμένοι γιατροί συνέστησαν τη χρήση του για τη θεραπεία της ραχίτιδας και των ρευματισμών. Ωστόσο, η διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου έκανε τη γεύση και τη μυρωδιά του τόσο δυσάρεστη, που λίγοι άνθρωποι μπορούσαν να το πιούν.

Αυτό βέβαια ήταν πριν ο Νορβηγός φαρμακοποιός Peter Möller αναλάβει δράση, καθώς ήταν αποφασισμένος να εφαρμόσει για πρώτη φορά την ιδέα της ευρείας χρήσης του μουρουνέλαιου για λόγους υγείας. Το 1854, ίδρυσε στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας, το πρώτο εργοστάσιο με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου. Εισήγαγε, μεταξύ άλλων, τη μέθοδο χρήσης ατμού, η οποία απέτρεπε την οξείδωση και τη σήψη, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του μουρουνέλαιου. Η μέθοδος που αναπτύχθηκε τότε παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέχρι σήμερα και είναι γνωστή ως «μέθοδος Möller».

Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι λάδι από το συκώτι μουρούνας και παράγεται σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές της Νορβηγίας. Είναι μια πλούσια φυσική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμινών Α και D. Προέρχεται από ψάρια των καθαρότερων νερών του Αρκτικού Ωκεανού.

MOLLERS

Γι΄ αυτό, θα χαρείς να μάθεις πως ο Οργανισμός Κώστας Παπαέλληνα ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής MOLLER’S, με σκοπό την εισαγωγή, διανομή και λιανική πώληση στην Κύπρο.

Αν λοιπόν θέλεις να λάβεις τα τόσο ωφέλιμα Ωμέγα- 3 λιπαρά οξέα, μαζί με την πολύτιμη Βιταμίνη D3, ευεργετώντας την καρδία, τα οστά, το μυαλό, το μυϊκό σύστημα, το ανοσοποιητικό, το δέρμα , τα μάτια και την όρασή σου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το αυθεντικό νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S (σε υγρό) ή τον συνδυασμό μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου MOLLER’S (σε κάψουλες).

Και επειδή εννοείται πως θες το καλύτερο για τα παιδιά σου, πρέπει να φροντίζεις να συμπληρώνεις τη διατροφή τους με τα σημαντικά για την υγεία Ωμέγα-3 υψηλής ποιότητας, μιας και τα περισσότερα σπάνια τρώνε ψάρια, που είναι η κύρια και άμεση πηγή τους. Το καλύτερο δεν θα χρειάζεται καν να τα τρέχεις ξοπίσω για να τους δώσεις το μουρουνέλαιο MOLLER’S, αφού εκτός από την υγρή μορφή και τις κάψουλες, διατίθενται σε μια χαριτωμένη μορφή σε ζελεδάκια-ψαράκια, που θα κάνει τα ίδια να στα ζητάνε καθημερινά! 

MOLLERS

Αν ακόμη δεν πείστηκες γιατί όσα μουρουνέλαια έτυχε να δοκιμάσεις στο παρελθόν, σου άφησαν άσχημη γεύση, σημείωσε πως το MOLLER’S έχει βραβευθεί στην κατηγορία “προϊόντα διατροφής και υγείας” από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες, που κάθε χρόνο δοκιμάζει τα προϊόντα ως προς την οσμή, τη γεύση και την αίσθηση που αφήνουν μετά την κατάποση. Το γεγονός ότι το MOLLER’S έχει βραβευτεί στη συγκεκριμένη κατηγορία πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα και καθαρότητα των πρώτων υλών, τα υψηλά πρότυπα της παραγωγικής διαδικασίας,καθώς και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που ακολουθούνται. 

mollers

 

Μπορείς να μάθεις περισσότερο για το μουρουνέλαιο MOLLER’S,  που αποτελεί πολύτιμο θησαυρό κάθε οικογένειας από το 1854 ΕΔΩ 

 

 

 

 

 

 

Home