H Έλενα Ολυμπίου φτιάχνει cauliflower soup με κρόκο Κοζάνης Saffron (Βίντεο)
Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Κάλια Ελευθερίου να φτιάχνει τιραμισού με LITTLE'S COFFEES για λογαριασμό της μπλε ομάδας, την Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου να ετοιμάζει porridge με MORNFLAKE για την κόκκινη ομάδα και τον Μαρίνο Κωνσταντινίδη να μαγειρεύει ramen soup με EXOTIC FOOD εκ μέρους της μπλε ομάδας.
Τη σκυτάλη για την κόκκινη ομάδα παίρνει τώρα η Έλενα Ολυμπίου που καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες του σεφ, Λούκα Σταύρου, προκειμένου να φτιάξει cauliflower soup με KΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ SAFFRON . Στόχος της είναι το πιάτο της να είναι όσο πιο κοντά γίνεται γευστικά και εμφανισιακά σε αυτό που ετοίμασε πρώτος ο σεφ ώστε να της χαρίσει μια υψηλή βαθμολογία.
Η ομάδα που στο τέλος θα καταφέρει να συγκεντρώσει την πιο ψηλή βαθμολογία εκτός από την ηθική ικανοποίηση της νίκης, θα κερδίσει κάτι πολύ πιο πολύτιμο. Τη δυνατότητα να προσφέρει σε έναν κοινωφελή σκοπό με τη σπουδαία συμβολή του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα. Μην ξεχνάς πως καθοριστικό ρόλο παίζει και η δική σου ψήφος! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις like κάτω από το σχετικό βίντεο του διαγωνισμού της προτίμησής σου μέσω των social media του Kitchen Island σε Facebook και Instagram, συμβάλλοντας έτσι στην ανακήρυξή του τελικού νικητή.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μπλε ομάδα απαρτίζουν οι Κάλια Ελευθερίου, Δήμητρα Σιβρή και Μαρίνος Κωνσταντινίδης, ενώ την κόκκινη, οι Νικόλας Ιωαννίδης, Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου και Έλενα Ολυμπίου.
Για να δούμε πώς τα πήγε λοιπόν η Έλενα Ολυμπίου στην κουζίνα στο τέταρτο επεισόδιο του Cook Off, στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω
Μάθε περισσότερα για το φετινό "Cook Off" ΕΔΩ , ΕΔΩ μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο επεισόδιο με την Κάλια Ελευθερίου, ΕΔΩ το δεύτερο με την Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου και ΕΔΩ το τρίτο με τον Μαρίνο Κωνσταντινίδη