Thumbnail

Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε

Από τις ρομαντικό στεφάνι από πλεξούδες της Elle Fanning στο ηλιοκαμένο μακιγιάζ της Bella Hadid
Μπορεί τα σέξι αποκαλυπτικά φορέματα και οι επώνυμες couture δημιουργίες να πρωταγωνιστούν στο κόκκινο χαλί ξεσηκώνοντας κάθε φωτογράφο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Κάννες, όμως καμία εμφάνιση δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τα γκλαμ beauty looks των stars.

Κάναμε λοιπόν zoom-in στα εντυπωσιακά hair styles και τα λαμπερά makeup looks που είδαμε να περνούν από το κινηματογραφικό φεστιβάλ και τα μελετήσαμε μια μια τις τάσεις που οι έμπειροι makeup artists των celebrities και οι επαγγελματίες hair stylists έφεραν μαζί τους στην Κρουαζέτ.

Διάβασε ακόμα: Άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών κι έχουμε τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί

Το ''Αγγελάκι'' της Victoria's Secret, Taylor Hill με smoky-eye makeup look σε καφέ τόνους και μαλλιά μπούκλες με έντονο όγκο έδωσε ένα καλοκαιρινό αέρα στην εμφάνισή της.

Taylor Hill Cannes

Με ένα μακιγιάζ σε μπρονζέ τόνους για ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα η Bella Hadid έδωσε έξτρα έμφαση στα ζυγωματικά της, που τόνισαν ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της μαζεμένα σε ψηλό ''ακατάστατο σινιόν με όγκο.

Bella Hadid Cannes 2019

Η εξωτική ομορφιά της Priyanka Chopra αναδείχθηκε με ένα έντονο μακιγιάζ με γραμμικό eyeliner που τόνισε ακόμα περισσότερο τα μεγάλα μάτια της και έδωσε μια μοντέρνα πινελιά σε ένα θηλυκό look με τα μαλλιά της σε κυμματιστό vang στυλ στο πλάι.

Priyanka Chopra Cannes 2019

H μακιγιέζ, Erin Ayanian δημιούργησε ένα ρομαντικό garden party look για την Elle Fanning σε απαλούς ρόζ τόνους. Το ονειρικό look της συμπληρώθηκε με τα μαλλιά της σε στεφάνι από πλεξούδες στολισμένες με λουλούδια για να δέσουν με το Valentino φόρεμά της.

Elle Fanning Cannes 2019

Έντονο επιθετικό και σέξι βασισμένο στα πλούσια κατακόκκινα χείλη της το μακιγιάζ της Alessandra Ambrosio ήταν το ιδανικό για να ολοκληρώσει την ακαταμάχητη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Alessandra Ambrosio Cannes 2019

O makeup artist της Selena Gomez, Hung Vunngo χρησιμοποίησε προϊόντα Marc Jacobs για να δημιουργήσει αυτό το κλασσικό χολιγουντιανό look με κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner με τίναγμα στο πλάι.

Selena Gomez Cannes 2019

To μοντέλο με το απίστευτο σώμα, Izabel Goulard ακολούθησε την τάση της μονοτονίας ακολουθώντας το ίδιο χρώμα του φορέματός της και στο μακιγιάζ της με μωβ δαμασκηνί αποχρώσεις στα μάτια και το κραγιόν της.

Izabel Goulard Cannes 2019

Σε μπρονζέ τόνους ήταν το μακιγιάζ της Julianne Moore που προτίμησε κάτι ανάλαφρο και ήσυχο με nude κραγιόν για να ταιριάζει και με το φυσικό στυλ στα μαλλιά της και να διατηρεί την ισορροπία με τα λαμπερά πανάκριβα κοσμήματά της.

Julianne Moore Cannes 2019

Διάβασε ακόμα: Σ' αυτό το προϊόν οφείλει την bronze επιδερμίδα της η Emily Ratajkowski

Home