Thumbnail

Φτιάξε μόνη σου το τέλειο salt spray για beach waves Φτιάξε μόνη σου το τέλειο salt spray για beach waves

Πώς θα πετύχεις τις ανέμελες κυμματιστές μπούκλες του καλοκαιριού
Ποιά δεν θέλει να έχει αυτές τις κυμματιστές ανέμελες μπούκλες του καλοκαιριού, χωρίς να χρειάζεται σεσουάρ και υπερβολικά προϊόντα styling;

Δυστυχώς τα beach waves τα πετυχαίνουμε μόνο όταν τύχει να βουτήξουμε στη θάλασσα και πάρουν τα μαλλιά μας το κατάλληλο κυμματιστό σχήμα αλλιώς δύσκολα πετυχαίνουμε το συγκεκριμένο look στο σπίτι.

Προσωπικά επειδή τα beach waves είναι το αγαπημένο μου hair look τους καλοκαιρινούς μήνες -δεν έχω καμία διάθεση για κομμωτήρια και καθημερινή χρήση του σεσουάρ μέσα στη ζέστη, άσε που είναι ένα στυλ που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα- βρήκα μια DIY συνταγή, που πίστεψέ με είναι πιο αποτελεσματική - και σαφώς πιο οικονομική από τα προϊόντα εμπορίου. Και πίστεψέ με δοκίμασα τα πάντα.

Το πρώτο στάδιο, είναι να δημιουργήσεις με την ειδική πρέσα τις κυματιστές μπούκλες -αν και εφόσον τα μαλλιά σου δεν έχουν ήδη αυτό το σχήμα, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις ένα texturising spray που θα φτιάξεις στο σπίτι ώστε τα μαλλιά σου να δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα!

Διάβασε ακόμα: Έτσι θα διατηρήσεις τις μπούκλες σου το καλοκαίρι

Τι θα χρειαστείς:

-1 κούπα ζεστό νερό

-1 κουταλιά της σούπας αλάτι

-1-2 κουταλάκια του γλυκού έλαιο argan ή αβοκάντο

-4-5 σταγόνες το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου

Εκτέλεση: Ζέστανε το νερό κι έπειτα ρίξε το αλάτι μέχρι να διαλυθεί. Πρόσθεσε στη συνέχεια το λάδι και το αιθέριο έλαιο και ανακάτεψε. Το σπρέι σου είναι έτοιμο! Τοποθέτησέ το σε ένα μπουκαλάκι και μπορείς πλέον να το χρησιμοποιήσεις!

Διάβασε ακόμα: #HairEnvy: Το mermaid look της Chiara Ferragni που ζηλέψαμε τρελά

Home