Ένα βαζάκι αυτής της vegan μάσκας πωλείται κάθε 15 δευτερόλεπτα

Μην σε κρατάω σε αγωνία λοιπόν! Θα σου πω αμέσως σε ποιό προϊόν αναφέρομαι, που είναι και vegan και αποτελεσματικό και best seller και έχει ταράξει τον κόσμο της μόδας και τις beauty junkies!

Πρόκειται για την Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask της The Body Shop και είναι όντως τόσο δημοφιλής που ένα βαζάκι πωλείται κάθε 15”. Αυτό θα πει 4 το λεπτό, 240 την ώρα , 5.760 τη μέρα και 2 εκατομμύρια το χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την έχεις ήδη στην ρουτίνα ομορφιάς σου ή έστω να την έχεις δοκιμάσει. Κι αν όχι, τότε η Body Shop σου δίνει κάποιους πολύ πειστικούς λόγους για να το κάνεις ASAP.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου με μπανάνα είναι ιδανική για το καλοκαίρι 

Εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της Αγιουρβέδα, αυτή η 100% vegan μάσκα προσώπου είναι εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα από μπαμπού, φύλλα πράσινου τσαγιού και βιολογικό έλαιο τεϊόδενδρου από την Κένυα. Πρόσθεσε σ' αυτά και το γεγονός ότι δεν περιέχει parabens, παραφίνη, σιλικόνη και mineral oils, συστατικά τα οποία τείνουν ν' αποφεύγουν τα κορίτσια που δεν βάζουν ό,τι να ναι στο πρόσωπό τους!

Είναι ιδανική για τις μέρες που θέλετε να κάνετε βαθύ καθαρισμό, καθώς καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, αφαιρεί την περιττή λιπαρότητα και βελτιώνει την όψη των πόρων, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει αισθητά πιο υγιής και λαμπερή.

Κι αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα reviews από την ιστοσελίδα του The Body Shop μέχρι το Amazon αφού σίγουρα τα σχόλια όσων την έχουν δοκιμάσει θα σε πείσουν.

Διάβασε ακόμα: Τα 5 χειρότερα skincare tips που θα βρεις στο Internet

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ