Thumbnail

Το κοινό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με λιπαρά μαλλιά Το κοινό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με λιπαρά μαλλιά

Γιατί τα μαλλιά σου λαδώνουν τόσο εύκολα;
Έχεις επιστρατεύσει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, έχεις επενδύσει στα κατάλλγλα σαμπουάν και έχεις ακολουθήσει πιστά τις οδηγείες του κομμωτή σου. Τί συμβαίνει λοιπόν και τα μαλλιά σου εξακολουθούν να λαδώνουν;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το λάθος μπορεί να κρύβεται στην χρήση των προϊόντων που χρησιμοποιείς;

Αν είσαι από τα κορίτσια που περιποιούνται τα μαλλιά τους και νοιάζονται για την ενυδάτωσή τους σίγουρα το ενυδατικό λαδάκι είναι από τα απαραίτητα προϊόντα της ρουτίνας σου για ενυδατωμένες άκρες και λαμπερή όψη αλλά και όταν θες να προστατεύσεις την τρίχα από την θερμότητα ή να το ''εκμεταλλευτείς'' ως προϊόν styling.

Διάβασε ακόμα: To bob κούρεμα της Kaia Gerber είναι ότι πιο ''σύγχρονο'' κυκλοφορεί σε καρέ

Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε ωστόσο και έχει σαν αποτέλεσμα, να λαδώνουν εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μας, είναι η εφαρμογή ενυδατικού προϊόντος, στις ρίζες και όχι στις άκρες. 

Ξεκινώντας από την ποσότητα, θα σε συμβούλευα να μην ξεπερνάς τη μία, με δύο σταγόνες. Στη συνέχεια άπλωσε το ακαλά στο χέρι σου και εφάρμοσέ το από τη μέση των μαλλιών και κυρίως στις άκρες.  Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεις τις ρίζες.

Μετά την εφαρμογή, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε καθαρίσει τα χέρια μας από το λάδι, καθώς με μία κίνηση, με ένα άγγιγμα στα μαλλιά μας μπορεί να τα λαδώσουμε.

Διάβασε ακόμα: See-Through Bangs: Οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες

Home