Thumbnail

Το έξυπνο τρικ για να χαρίσεις καλοκαιρινή λάμψη στο πρόσωπό σου Το έξυπνο τρικ για να χαρίσεις καλοκαιρινή λάμψη στο πρόσωπό σου

Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις το επιθυμητό glossy αποτέλεσμα
Το glossy αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας είναι σχεδόν ο στόχος που βάζουμε όλες το καλοκαίρι για μια λαμπερή ''ηλιοκαμένη'' επιδερμίδα. Εμείς σου αποκαλύπτουμε ένα πανεύκολο μυστικό για να το πετύχεις.

Με την τεχνική του strobing να έχει γίνει πλέον διάσημη και τις beauty bloggers να μας βομβαρδίζουν με πολύωρες τεχνικές, όσο κι αν θέλουμε να εφαρμόσουμε το καλιφορνέζικο ηλιοκαμένο μακιγιάζ στην καθημερινότητά μας, δυστυχώς ο χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ αρκετός. 

Επιπλέον, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος καίει, το βαρύ μακιγιάζ λιώνει και το αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες σίγουρα δεν είναι το επιθυμητό.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα αποκτήσεις ηλιοκαμένο look ακόμα και πριν την παραλία

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να χαρίσουμε λάμψη στο πρόσωπό μας, μέσα σε λίγα λεπτά.

Για να πετύχουμε, λοιπόν, μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα, δεν έχουμε παρά να αναμείξουμε μερικές σταγόνες υγρού highlighter με την αντηλιακή μας κρέμα. Έτσι, θα αποκτήσουμε υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη, η οποία παράλληλα δείχνει απολύτως φυσική.

Διάβασε ακόμα: Να μου το θυμηθείς, αυτή η beauty συλλογή θα γίνει best seller φέτος το καλοκαίρι!

Home