Thumbnail

Καλύτερα ν' αποφεύγεις το foundation στο καθημερινό μακιγιάζ του καλοκαιριού Καλύτερα ν' αποφεύγεις το foundation στο καθημερινό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Ακόμη και αν η επιδερμίδα σου έχει ατέλειες, όπως συμβαίνει στις περισσότερες από εμάς. μπορείτε να αποφύγεις το foundation
Αν είσαι από τις τυχερές με αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς σημάδια, τότε ίσως δεν το χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που το να βγουν από το σπίτι χωρίς makeup τους φαίνεται αδιανόητο, τότε ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Κι όμως όπως και αν είναι το δέρμα του προσώπου σου, μπορείτε να πετύχετε ένα λαμπερό μακιγιάζ χωρίς να χρησιμοποιήσεις foundation. Όπως έχουμε ξαναπεί η χρήση foundation, επιβαρύνει το πρόσωπό μας που χάνει από τη νεανικότητα και την φρεσκάδα του. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, μια πιο ''φρέσκια'' ''καθαρή'' όψη είναι πολύ καλύτερη από ένα έντονο μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμα: W Blush: Το τρικ των TikTokers για ηλιοκαμένη όψη

Ακολούθησε τα παρακάτω 3 βήματα για να το πετύχεις:

  • Ξεκίνα με μια αντηλιακή σας κρέμα και μόλις απορροφηθεί, άπλωσε το κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα πλαϊνά της μύτης, στα σημάδια και τα σπυράκια σας.
  • Στη συνέχεια τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μερικές στρώσεις μάσκαρα.
  • Ένα κρεμώδες κραγιόν (αποφύγετε τα ματ κραγιόν, καθώς χρειάζεται περίγραμμα χειλιών πριν την εφαρμογή τους) θα δώσει χρώμα και λάμψη παράλληλα στα χείλη σου και στα μάγουλά σου. Το κραγιόν στα μάγουλα αντί για ρουζ, αποτελεί το αγαπημένο makeup tip της Emily Ratajkowski αφού χαρίζει στη στιγμή ένα ''φυσικό'' glossy αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που όλες κάνουμε στο καλοκαιρινό μακιγιάζ;

Home