Tο πιο απλό και εύκολο χτένισμα που θα σε κερδίσει αυτό το καλοκαίρι

Γι' αυτό και με το που εντοπίσαμε την Margot Robbie με αυτό το χτένισμα δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να το υιοθετήσουμε. Η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με το πιο απλό και συνάμα το πιο εύκολο και κολακευτικό χτένισμα του καλοκαιριού.

Η Margot λοιπόν αντέγραψε το iconιc χτένισμα της Shaton Tate στο Φεστιβάλ των Καννών του 1968, και τίμησε την σταρ που υποδύεται στη νέα ταινία του Tarantino, ''Once Upon a Time in Hollywood'' χαρίζοντάς μας την τέλεια πρόταση για το καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα: Έτσι θα διατηρήσεις τις μπούκλες σου το καλοκαίρι

Το hair look βασίζεται φυσικά πάνω στις all time classic πλεξούδες, όμως μην φοβηθείς ότι θα κάθεσαι με τις ώρες να τις φτιάχνεις. H hair stylist της ηθοποιού ίσιωσε ελαφρά τα μαλλιά της και έκανε πλεξούδες τις τέσσερις μπροστινές τούφες, μη στερεώνοντάς τες μάλιστα με κοκαλάκι ώστε να δείχνει το look πιο fresh και ατημέλητο.

Το συγκεκριμένο στυλ μπορείς να το ακολουθήσεις από την παραλία μέχρι και τους γάμους του καλοκαιριού -εδώ η Margot το υιοθέτησε στις Κάννες με το Chanel φόρεμά της- κι ακόμα κι αν τα μαλλιά σου δεν είναι ίσια αλλά ελαφρώς κυμματιστά δεν χρειάζεται να μπεις καν στον κόπο να τα ισιώσεις. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου πρότεινα, αντί να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με heat tools να χρησιμοποιήσεις ένα salt spray για να τους δώσεις ένα πιο καλοκαιρινό beach wave στυλ, ενώ αν είναι εντελώς ίσια να κάνεις το ίδιο για να δείχνουν πιο ατημέλητα.

Διάβασε ακόμα: Φτιάξε μόνη σου το τέλειο salt spray για beach waves

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ