Thumbnail

Αυτή η σειρά από τον makeup artist της Beyoncé είναι εμπνευσμένη από το Lion King κι ένα δάκρυ μόλις κύλησε Αυτή η σειρά από τον makeup artist της Beyoncé είναι εμπνευσμένη από το Lion King κι ένα δάκρυ μόλις κύλησε

Ο Sir John μάς χάρισε την πιο νοσταλγική beauty συλλογή της χρονιάς
Αν είσαι από τα κορίτσια που μεγάλωσαν με το Lion King τότε είμαι σίγουρη πως θα περιμένεις κι εσύ με αγωνία το remake της Disney με την φωνή της Beyoncé ως Nala. Τώρα αν είσαι και beauty junkie τότε αυτό το άρθρο σε αφορά... Ετοιμάσου να δακρύσεις...

Ο Sir John, ο makeup artist πίσω από τα πιο iconic looks της Beyoncé μόλις πραγματοποίησε το όνειρό σου.

Μια ολοκληρωμένη συλλογή εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες και τις εικόνες του Lion King σε συνεργασία με το beauty brand Luminess Cosmetics θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουνίου για όλες τις φαν του θρυλικού φιλμ και η συγκίνηση σου είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Διάβασε ακόμα: Δες το trailer του remake της ταινίας «Lion King» (Βίντεο)

Lion King makeup collection

Η σειρά αποτελείται από 8 κομμάτια -Kingdom Sculpting Palette, Can’t Wait to Be Queen Eyeshadow Palette, Circle of Life Highlighter, Legacy Tinted Lip Balm, Be Brave Matte Lipstick Pounce, Be Brave Matte Lipstick Lion Mane, Be Prepared Liquid Lipstick Romantic Atmosphere και Be Prepared Liquid Lipstick Trouble- στα χρώματα της αφρικανικής ηπείρου, ενώ σε κάθε μια συσκευασία απεικονίζονται σκηνές από τους χαρακτήρες και την ταινία.

Lion King makeup line

Για την δημιοιυργία της σειράς ο Sir John χρειάστηκε να ταξιδέψει και να κάνει σαφάρι στο Johannesburg ώστε να εμπνευστεί από τα πλούσια χρώματα της ζούγκλας, τις απέραντες εκτάσεις και τα άγρια ζώα για να αποδώσει τέλεια τις υπέροχες παλέτες της συλλογής. 

Lion King makeup collection

''Αυτό που είναι πιο σημαντικό και που είχα στο μυαλό μου όταν δημιουργούσα αυτή τη συλλογή είναι να ταιριάζει σε κάθε χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν μια συλλογή που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι και να μπορεί να δουλέψει σε ένα πιο ανοιχτό δέρμα όπως αυτό της Nicole Kidman ή μια σκούρα επιδερμίδα όπως αυτή της Lupita Nyong'o'', ανέφερε στο Refiinery29 ο Sir John.

Lion King makeup line

Lion King makeup line

Lion King makeup collection

Την limited edition συλλογή θα την βρεις online στο luminousbeauty.com, ulta.com και disney.com, ενώ αν κρίνουμε από τα χρώματα είναι μια φανταστική αγορά για τα ηλιοκαμένα glowy makeup looks του καλοκαιριού γι' αυτό τρέξε να προλάβεις.

Διάβασε ακόμα: Να μου το θυμηθείς, αυτή η beauty συλλογή θα γίνει best seller φέτος το καλοκαίρι!

Home