Thumbnail

Αυτή η vegan μάσκαρα με το προκλητικό όνομα πωλείται κάθε 7,5” Αυτή η vegan μάσκαρα με το προκλητικό όνομα πωλείται κάθε 7,5”

Έχει προκαλέσει απίστευτο buzz στον χώρο της ομορφιάς και δικαιολογημένα
Έστω και μια φορά να ακούσεις το όνομά της, δεν πρόκειται να την ξεχάσεις. Άλλωστε είναι σίγουρα και ένας από τους πολλούς λόγους που προκάλεσε τόση ταραχή ανάμεσα στις beauty junkies.

H 'Better Than Sex' μάσκαρα της Too Faced είναι best seller και για να είμαστε πιο ακριβείς πωλείται κάθε 7,5 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο!

Σε συνέντευξή της η Elyse Reneau, pro artist της Too Faced αποκάλυψε πώς προέκυψε αυτό το ομολογουμένως ενδιαφέρον όνομα; «Δουλέψαμε τη συγκεκριμένη μάσκαρα για 3 χρόνια -το βουρτσάκι, τη φόρμουλα, όλα- και όταν πετύχαμε το τέλειο αποτέλεσμα στο εργαστήριο και η ομάδα μας τη δοκίμασε, ο Jerrod (o ιδρυτής της εταιρίας και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος) κοίταξε τις βλεφαρίδες τους και φώναξε σαν παιδί το πρωί των Χριστουγέννων. ‘Θεέ μου, είναι καλύτερη και από το σεξ!’ και η iconic μάσκαρά μας γεννήθηκε», είπε.

Διάβασε ακόμα: Ένα βαζάκι αυτής της vegan μάσκας πωλείται κάθε 15 δευτερόλεπτα

Better than sex too faced mascara

Το προκλητικό της όνομα μπορεί να είναι εκείνο που θα σου τραβήξει αρχικά την προσοχή όμως αυτό το beauty προϊόν δεν μένει μόνο στους εντυπωσιασμούς. Το μεγάλο χνουδωτό βουρτσάκι και το έντονο μαύρο χρώμα υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμπνευσμένο από τις γυναικείες καμπύλες, το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας διαθέτει ίνες νέας γενιάς που απογειώνουν την απόδοση του χρώματος και χαρίζουν εντυπωσιακές, διαχωρισμένες και πλούσιες βλεφαρίδες με μία μόλις στρώση. Στα plus το κολλαγόνο που περιέχει η φόρμουλα, που περιποιείται τις βλεφαρίδες ώστε να παραμένουν μακριές και υγιείς.

Better than sex mascara

Θες ν' ακούσεις και το καλύτερο; Η 'Better Than Sex' έχει την έγκριση της PETA αφού είναι vegan και cruelty free, οπότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άφοβα, χωρίς ενοχές.

Μπορείς να την παραγγείλεις online ή αν ταξιδέψεις αναζήτησέ την σε όλα τα καταστήματα Sephora.

Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για την cruelty free σειρά ομορφιάς της Victoria Beckham 

Home