Thumbnail

Oh WOW! Εσύ ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κονσίλερ και μ' αυτό τον τρόπο; Oh WOW! Εσύ ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κονσίλερ και μ' αυτό τον τρόπο;

Μοιραζόμαστε μαζί σου ένα έξυπνο beauty hack!
Αν έχεις ήδη ανακαλύψει τους τρόπους να χρησιμοποιείς το κονσίλερ στο πρόσωπό σου πέρα από την περιοχή των ματιών τότε γνωρίζεις ήδη αυτό το μυστικό των beauty experts.

Όλες ξέρουμε πως αποστολή αυτού του ''ευλογημένου'' προϊόντος είναι η κάλυψη των μαύρων κύκλων, ενώ ιδιαίτερα όσες από εμάς δεν είμαστε φαν του foundation πολλές φορές το χρησιμοποιούμε και για να καλύψουμε σπυράκια ή κάποιες ατέλειες στο πρόσωπό μας. 

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι αυτό το έξυπνο beauty hack που πίστεψέ με θα κάνει μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ σου.

Διάβασε ακόμα: 4 makeup tips που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Ποιό είναι αυτό; Αφού χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ σου στις γνωστές περιοχές, εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα γύρω από τη μύτη και πιο συγκεκριμένα στα σημεία γύρω από τα ρουθούνια. Θα έχεις προσέξει βέβαια τις κοκκινίλες που υπάρχουν συνήθως στη συγκεκριμένη περιοχή σε μερικές από εμάς μπορεί σε πιο ήπιο βαθμό και σε άλλες πιο έντονα....

Η χρήση του κονσίλερ όχι μόνο θα σε βοηθήσει να την καλύψεις, αλλά θα φωτίσει αμέσως όλο σου το πρόσωπο. Δεδομένου ότι η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου μας οι makeup artists χρησιμοποιούν συνήθως αυτό το τρικ για να φωτίσουν το συγκεκριμένο σημείο με ένα ενυδατικό κονσίλερ που κάνει αμέσως την διαφορά στο όλο το αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Expert tips για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ρουζ σου στη ζέστη

Home