Thumbnail

Αυτή η κίνηση της Kate Middleton ''πρόδωσε'' το αγαπημένο της lip gloss Αυτή η κίνηση της Kate Middleton ''πρόδωσε'' το αγαπημένο της lip gloss

H Duchess θέλησε να ανανεώσει το μακιγιάζ της στο Wimbledon και άθελά της μας αποκάλυψε το καλοκαιρινό της beauty hack!
Το πρόγραμμα της Δούκισσας του Cambridge ήταν γεμάτο την περασμένη εβδομάδα όμως όπως φαίνεται δεν παρέλειπε την beauty φροντίδα της...

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Kate Middleton στο royal box του Wimbledon και κατά την διάρκεια του αγώνα η duchess μάς έδωσε ένα tip από την ρουτίνα ομορφιάς της. 

Διάβασε ακόμα: Τι θα βρεις στο νεσεσέρ της Kate Middleton;

Η Kate όπως φαίνεται δεν παραλείπει να ενυδατώνει τα χείλη της, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζονται έξτρα περιποίηση. Γι' αυτό και δεν δίστασε να βγάλει από την τσάντα της το αγαπημένο της lip gloss και να κάνει ένα πέρασμα ακόμα και στις κερκίδες. 

Φυσικά οι beauty fans έπαθαν πανικό και έκαναν αμέσως κοντινό προκειμένου να εντοπίσουν το συγκεκριμένο προϊόν. 

Kate Middleton Wimbledon lip gloss

Όπως διαπιστώσαμε από την φωτογραφία, η Kate κρατούσε στο χέρι της το  Instant Light Natural Lip Perfector της Clarins στην Petal shimmer απόχρωση για να κάνει μια γρήγορη ανανέωση.

Kate Middleton lip gloss

Το συγκεκριμένο προϊόν με βιταμίνες Α και Ε προστατεύει και κρατά ενυδατωμένα τα χείλη, για να μην χάνουν την απαλότητα τους, τα κάνει να δείχνουν γεμάτα, ενώ κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο αποκτά αυτή την γκλίτερ λάμψη. 

Φυσικά η Δούκισσα του Cambridge δεν το διάλεξε τυχαία αφού εκτός των άλλων μυρίζει υπέροχα και έχει ωραία γεύση και με τα gloss να επανακτούν την αίγλη τους αυτό το καλοκαίρι είναι μια σούπερ προσθήκη στο νεσεσέρ σου.

Κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις.

Διάβασε ακόμα: 5 top tips από τον makeup artist της Beyonce για γεμάτα, ζουμερά χείλη

Home