Thumbnail

Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεις το κόκκινο κραγιόν για να μην κάνεις αυτές τις κάθετες γραμμές στα χείλη Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεις το κόκκινο κραγιόν για να μην κάνεις αυτές τις κάθετες γραμμές στα χείλη

Ποιό είναι το τρικ των έμπειρων makeup artists;
Αν είσαι λάτρης του κόκκινου κραγιόν σίγουρα θα έχεις καταλήξει πολλές φορές με αυτές τις κάθετες γραμμές στα χείλη, ιδιαίτερα αν συνηθίζεις να επιλέγεις ένα με ματ αποτέλεσμα...

Σήμερα σου έχω το μυστικό που θα σε απαλλάξει από αυτή την ανεπιθύμητη όψη που καταστρέφει το μακιγιάζ σου και κάνει τα χείλη σου να δείχνουν ''σπασμένα''. 

Υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθούν πολλοί makeup artists των calebrities και είναι το αγαπημένο της Jennifer Aniston.

Διάβασε ακόμα: Ένα τρικ για να ''σώσεις'' το τελειωμένο σου κραγιόν

Ξεκίνα το μακιγιάζ σου απλώνοντας σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου lip balm για να τους δώσεις χρόνο να ενυδατωθούν. Αφού τελειώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ και έρθει η στιγμή να ολοκληρώσεις με το κραγιόν σου, ταμπόναρε τα χείλη σου με ένα blotting paper που θα «πάρει» το προϊόν αλλά θα διατηρήσει την υγρασία. Στη συνέχεια, άπλωσε το αγαπημένο σου κραγιόν! Όσο ματ κι αν είναι θα απλωθεί τέλεια! Τέλος, ταμπόναρε από πάνω με μια χαρτοπετσέτα για να εξασφαλίσεις διάρκεια στο χρώμα. 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα λάθη που ίσως κάνεις αν φοράς υγρό κραγιόν

Home