Thumbnail

Aν η επιδερμίδα σου σε τραβάει όταν κάνεις ντεμακιγιάζ, αυτό το tip θα σου φανεί χρήσιμο Aν η επιδερμίδα σου σε τραβάει όταν κάνεις ντεμακιγιάζ, αυτό το tip θα σου φανεί χρήσιμο

Το ντεμακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση!
Έχεις και εσύ αυτή την απαίσια αίσθηση κάθε φορά που κάνεις ντεμακιγιάζ; Αν νιώθεις το δέρμα σου να σε τραβάει και να αισθάνεσαι αφυδατωμένη σου έχω εδώ ένα beauty μυστικό που ίσως σε βοηθήσει.

Κάθε μέρα το δέρμα μας δέχεται 9 βαρέα μέταλλα, επιβλαβή ατμοσφαιρικά αέρια και 400 γραμμ. σκόνης. Αυτά δεσμεύονται από το σμήγμα ή το μακιγιάζ, κάνοντάς το πιο ευάλωτο. Γι’ αυτό το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο για να παραμείνει η επιδερμίδα σας υγιής. Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ απομακρύνουν τους ρύπους χωρίς να βλάπτουν την επιδερμίδα, και την προετοιμάζουν να δεχθεί την ευεργετική ενυδατική φροντίδα. Επιλέξτε γαλακτώματα που ταιριάζουν περισσότερο στις ξηρές επιδερμίδες, αλλά αν προτιμάτε ένα προϊόν που ξεβγάζεται με νερό, επιλέξτε κάποιο με ήπια καθαριστική βάση και ουδέτερο pH.

Διάβασε ακόμα: Αυτοί είναι οι 4 σωστοί τρόποι ντεμακιγιάζ

Καταρχάς θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα πλούσιο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με ενυδατικά στοιχεία.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ τότε τοποθέτησε σε ένα απ' αυτά λίγη ποσότητα από την ενυδατική κρέμα σου ώστε όταν καθαρίζεις το πρόσωπό σου να το ενυδατώνεις παράλληλα. Απόφυγε αυτό το tip αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ λιπαρή γιατί το μείγμα θα «κάτσει» βαρύ και θα φράξει τους πόρους σου.

Διάβασε ακόμα: Double Cleansing: Γιατί πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας δύο φορές;

 

Home