Thumbnail

To No1 tip που πρέπει να ξέρεις για ένα wet hair look αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά To No1 tip που πρέπει να ξέρεις για ένα wet hair look αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά

Πώς θα αποκτήσεις το πιο καλοκαιρινό στυλ στα μαλλιά σου
Αυτό τον μήνα τουλάχιστο αφήνουμε στην άκρη το σίδερο ισιώματος και τα σεσουάρ και κάνουμε το πιο αντιπροσωπευτικό hair look του καλοκαιριού.

Πού να ταλαιπωρήσε τώρα στους 40 βαθμούς κελσίου με πρέσες και ψαλίδια για ένα χτένισμα που στο τέλος θα σε ''προδώσει'' στην υγρασία. Άσε που το πολύ styling το καλοκαίρι είναι και ''εκτός''.

Κι ενώ παρακολουθείς με ζήλια το τέλειο wet look των διάσημων κοριτσιών και εύχεσαι να μπορούσες να το πετύχεις για να γλιτώσεις μια και καλή, αν είσαι από τα τυχερά κορίτσια που γεννήθηκαν με ίσια μαλλιά τότε ξεκίνα την διαδικασία.

Διάβασε ακόμα: To viral trick στο TikTok που κάνει την αλογοουρά μας να δείχνει πιο μακριά

 

wet look

Αν πάλι, κι εσύ όπως κι εγώ, το μαλλί πρόκα δεν το έχεις στο τσεπάκι, θα πρέπει δυστυχώς πρώτα να έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου και στη συνέχεια να απλώσεις μπόλικο τζελ. 

Ωστόσο υπάρχει κι ένας τρόπος να αποφύγεις αυτό το στάδιο. Πώς; Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά, τυλίγοντάς τα σε ένα μεταξωτό μαντήλι με φορά προς τα πίσω.Αυτό γιατί αν στα βρεγμένα -σγουρά- μαλλιά βάλεις απευθείας το προϊόν τότε όταν στεγνώσουν θα …γίνουν και πάλι σγουρά.

Προσοχή! Μην βάλεις λακ γιατί μετά θα γίνουν σκληρά. Καλύτερα εφάρμοσε ένα spray για λάμψη και ελαφρύ κράτημα.

Διάβασε ακόμα: Wolf Cut: Αυτό το κούρεμα έχει πάνω από 454.4 εκ. views στο Tik Tok

Home