Thumbnail

Αντιγράφουμε το rainbow μακιγιάζ της Cara Delevingne Αντιγράφουμε το rainbow μακιγιάζ της Cara Delevingne

Αλήθεια, μπορείς να το δοκιμάσεις στην επόμενη επίσημη εμφάνισή σου
Ως μούσα του οίκου Dior, αποστολεί της είναι να εμπνέει και να παρασύρει κάθε beauty addict με τα looks της. Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας ''Carnival Row'', η Cara Delevingne τα κατάφερε και με το παραπάνω...

To διάσημο μοντέλο, ''it'' girl και ηθοποιός απογείωσε την έννοια του matchy matchy με ένα μακιγιάζ που ακολουθούσε το πολύχρωμο φόρεμά της στο κόκκινο χαλί.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το χρώμα στις σκιές ματιών είναι το αγαπημένο των celebrities για το φετινό καλοκαίρι

Cara Delevingne makeup look

To rainbow makeup look της εμπνεύστηκε η Molly R. Stern η οποία μοιράστηκε βήμα-βήμα την διαδικασία αποκαλύπτοντας και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε γι' αυτό το δροσερό, ευχάριστο αποτέλεσμα.

«Για την πρεμιέρα του Carnival Row, η Cara επέλεξε ένα φόρεμα που έδινε την εντύπωση ότι άνθισε σε έναν κήπο στο βυθό της θάλασσας. Από εκεί εμπνεύστηκα τη χρωματική παλέτα που χρησιμοποίησα!», αποκάλυψε η διάσημη makeup artist.

«Αρχικά, προετοίμασα το δέρμα της Cara με μια δόση ροδόνερου. Συνέχισα με το Dior Capture Youth Intense Rescue Age- Delay Revitalizing Oil-Serum και το Dior Capture Dreamskin Care & Perfect για να χαρίσω λείο αποτέλεσμα στο δέρμα. Εφάρμοσα ελάχιστη ποσότητα Dior Forever Skin Glow #2N και σχημάτισα γωνίες στο πρόσωπο με το Dior Rouge Blush #823 Independent. Για ένα ιριδίζον, ροδακινί αποτέλεσμα χρησιμοποίησα το Dior Rouge Blush #330 Rayonnante».

Cara Delevingne beauty look

«Στα μάτια της εφάρμοσα έναν συνδυασμό στρώσεων απαλού μπλε και ροζ από ματ κρεμώδεις σκιές, χρησιμοποιώντας πιο σκούρα απόχρωση στο βλέφαρο και πιο απαλή προς τα φρύδια. Από πάνω πρόσθεσα έναν συνδυασμό ιριδίζουσας μπλε απόχρωσης από την παλέτα Dior 5 Couleurs #277 Defy και λικά απόχρωσης από την Dior 5 Couleurs #157 Magnify. Δημιούργησα μια γραμμή στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων με το Diorshow Pro Liner #651 Matte Orange. Τέλος, άπλωσα δύο στρώσεις Diorshow mascara #698 Pro Brown».

Όσο για τα χείλη η ίδια ανέφερε «Αρχικά, δημιούργησα μια βάση με το Rouge Dior Ultra Care Liquid #446 Whisper και στην συνέχεια πρόσθεσα από πάνω το Dior Addict Stellar Shine #595 Diorstellaire για μια δόση λάμψης».

H hairstylist, Mara Roszak, μάς ενθουσίασε με ένα ταιριαστό look στα μαλλιά δημιουργώντας μια αρχιτεκτονική αυστηρή sleek back αλογοουρά, στην οποία εφάρμοσε πολύχρωμες κορδέλες στα χρώματα του φορέματος και του μακιγιάζ της Cara.

Διάβασε ακόμα: 6 καλοκαιρινά makeup looks για να δοκιμάσεις αυτό τον μήνα

 

Home