Thumbnail

Αυτή η αλογοουρά υπερπαραγωγή από τα 90s επέστρεψε Αυτή η αλογοουρά υπερπαραγωγή από τα 90s επέστρεψε

Μήπως είναι αυτό το ''it'' χτένισμα της σεζόν;
Όλα ξεκίνησαν όταν η Bella περπάτησε το κόκκινο χαλί των VMAs την περασμένη Δευτέρα έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε μία ψηλή αλογοουρά, που θύμιζε πολύ το χτένισμα των Bradz, της απόλυτης κούκλας των 90s...

Τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι, η φράντζα της ήταν πιασμένη πίσω από το αφτί της με ένα τσιμπιδάκι, ενώ οι άκρες της ήταν γυρισμένες προς τα μέσα με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Τελική πινελιά ήταν η τούφα από τα μαλλιά της που ήταν στρατηγικά τυλιγμένη στη βάση της αλογοουρά της έτσι ώστε να καλύπτει το λαστιχάκι.

Διάβασε ακόμα: 10 φανταστικά hair looks από την Jennifer Lawrence που αξίζει ν' αντιγράψεις έστω και μια φορά στη ζωή σου

 

Μόλις δύο μέρες αργότερα, η Kylie Jenner επέλεξε το ίδιο ακριβώς χτένισμα για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix Travis Scott: Look Mom I Can Fly μόλις δύο μέρες αργότερα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The brown carpet ?? So proud of you @travisscott!!!! Look Mom i Can Fly documentary out now on @netflix ♥️✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 

Και τότε ήταν που κάναμε το κλικ! Μα ναι, και η Κim Kardashian West έχει εμφανιστεί πρόσφατα με μια παρόμοια ψηλή αλογοουρά, ενώ η Hailey Baldwin επίλεξε το ρετρό hair look στο Met Gala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey! ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Κι έτσι άρχισαν να μας μπαίνουν ιδέες... Μήπως, λέω μήπως να αρχίσουμε τις πρόβες;

Διάβασε ακόμα: Μέχρι και η January Jones σχολίασε στα social το νέο κούρεμα της Charlize Theron

Home