Thumbnail

Στο show του Marc Jacobs είδαμε 60 διαφορετικά makeup looks Στο show του Marc Jacobs είδαμε 60 διαφορετικά makeup looks

Ο σχεδιαστής έκλεισε την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη γιορτάζοντας την διαφορετικότητα
Κάθε κορίτσι που ασχολείται έστω και λίγο, γνωρίζει ότι η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη ρίχνει πάντα αυλαία με ένα λαμπερό show από τον Marc Jacobs...

Εκεί που ξεκινά η φαντασία του σχεδιαστή εκεί σταματά και η επαφή μας με τον πραγματικό κόσμο... Για ακόμα μια φορά ο Marc δεν πρόσφερε κάτι συνηθισμένο στους showgoers που είδαν μπροστά τους να ξετυλίγεται η δική του οπτική για το street style. Ποιά είναι αυτή; Η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου γιορτάστηκε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο από τα ρούχα που είδαμε στη πασαρέλα -μια παρέλαση από cool suiting, φούστες με πλούσια βολάν, σύνολα από οργάνζα- μέχρι τα μαλλιά και το μακιγιάζ στην πιο μαξιμαλιστική εκδοχή που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Διάβασε ακόμα: Τα hair looks που είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης είναι εμπνευσμένα από τα 80s

Marc Jacobs beauty spring 2020

Για τον λόγο αυτό ο σχεδιαστής κάλεσαι την Pat McGrath στην Park Avenue Armony, να δημιουργήσει 60 διαφορετικά makeup looks, όσα ήταν και τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα. ''Πρόκειται για μια εξιδανικευμένη ερμηνεία της πραγματικής ζωής'', ανέφερε η διάσημη makeup artist που απόλαυσε όλη την διαδικασία και το γεγονός ότι βρήκε την καλύτερη δικαιολογία για να ''σκάψει'' στις παλιές της couture αποσκευές και να ξετρυπώσει γκλίτερ, ασημόκολλες, πέρλες μπογιές και να βάλει σε εγρήγορση την φαντασία της για να φέρει εις πέρας το όνειρο του Marc.

Marc Jacobs Beauty spring 2020

''Όταν σκεφτόμαστε ένα βαρύ έντονο μακιγιάζ θεωρούμε ότι είναι κάτι ξεπερασμένο'', ανέφερε σχετικά η McGrath. ''Αυτό που ήταν υπέροχο ήταν η ιδέα να επαναφέρουμε looks από το παρελθόν, να τα εκσυγχρονίσουμε και να τους δώσουμε νέα ζωή''.  Σ' αυτό το πνεύμα είδαμε να επανέρχονται τα γκλίτερ στα μάτια από τα 70s, φανταχτερά graphic σχέδια από τα 80s, Art Nouveau σχέδια με κρύσταλλα... ''Είναι το street style στην πιο μαξιμαλιστική του εκδοχή'', δήλωσε η makeup queen.

Marc Jacobs makeup looks spring 2020

Στο ίδιο ακριβώς κόνσεπτ κινήθηκε και ο Guido Palau. O haistylist παρουσίασε μια ιστορική αναδρομή στις τάσεις που έκαναν την μεγαλύτερη αίσθηση από χαρακτήρες της κάθε εποχής. Bowl-cut , άφρο, 80s περμανάντ... όλα τα χτενίσματα ήταν ένα ''κάστ από διαφορετικούς χαρακτήρες, κάποιους από το παρελθόν και άλλους σύγχρονους''.

Marc Jacobs Beauty spring 2020

Marc Jacobs Beauty looks spring 2020

Marc Jacobs beauty looks spring 2020

Marc Jacobs spring 2020 beauty

Διάβασε ακόμα: 3 ανοιξιάτικες τάσεις που γεννιούνται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη

Home