Thumbnail

DIY λύσεις για αποθήκευση των καλλυντικών σου DIY λύσεις για αποθήκευση των καλλυντικών σου

Υπάρχουν οικονομικοί τρόποι για να είσαι οργανωμένη
Για τις beauty lovers όσα καλλυντικά και να αγοράσουν ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και ψάχνεις τρόπους αποθήκευσης για να έχεις όλα τα καλλυντικά σου συγυρισμένα ρίξε μια ματιά στους τρεις πιο κάτω τρόπους.

ομορφια, Tips, οργανωσε τα καλλυντικά σου

Αν έχεις πολλά αρώματα επειδή σου αρέσουν και τα κάνεις συλλογή δοκίμασε να τα οργανώσεις πάνω σε μία βάση για μπαχαρικά. Βάλε τα γυάλινα μπουκαλάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε όλα τα επίπεδα και γλίτωσε αμέσως χώρο, μιας οι συσκευασίες τους είναι συνήθως ογκώδεις. Αυτή είναι μία ωραία DIY ιδέα για να διακοσμήσεις το boudoir σου, που σου  επιτρέπει να θαυμάζεις την πολυπληθέστατη αρωματική συλλογή σου.

 

ομορφιά, οργανωση, Tips

Οι μονές σκιές ίσως λόγω και μεγέθους να χάνονται εύκολα  μέσα στο νεσεσέρ. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο, πάρε μία παγοθήκη και τοποθέτησε τες μέσα. Μπορείς μάλιστα να τις χωρίσεις ανάλογα με το χρώμα ή την εταιρεία για ευκολότερη πρόσβαση.

beauty, tips, how to organise beauty products

Μία σχάρα για κρασιά μπορεί να φιλοξενήσει πολύ ωραία εκτός από μπουκάλια με αλκοόλ και beauty προϊόντα. Ώρα λοιπόν να βάλεις μία τάξη με τα hairspray, τα dry shampoo, τους αφρούς (γενικά τα μεγάλα μπουκάλια) και τα μπλεγμένα καλώδια από τα εργαλεία styling που έχεις φυλαγμένα ίσως μέσα σε κάποιο κουτί στο μπάνιο σου και σου κρατούν χώρο.  

Home