Thumbnail

4 ιδέες πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα ή την πισίνα 4 ιδέες πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα ή την πισίνα

Ειδικά αν θα συνεχίσεις για μία έξοδό μετά τις βουτιές
Αν ανησυχείς ότι τα μαλλιά σου θα φριζάρουν, θα μπερδευτούν και θα καταλήξουν θαμπά και flat από το χλώριο ή το αλάτι, μετά από μια μία βουτιά, σου έχουμε τη λύση ειδικά να σκέφτεσαι ότι θέλεις να συνεχίσεις την ημέρα σε ένα εστιατόριο ή ένα beach bar.

beauty, hair, beach wave

Το beach wave εφέ που έχουν τα μαλλιά, όταν στεγνώνουν μετά από μία βουτιά στη θάλασσα, είναι ό,τι πιο sexy και εύκολο μπορείς να πετύχεις για το καλοκαίρι. Για να το ενισχύσεις ακόμη περισσότερο, χρησιμοποίησε ένα sea salt spray, ψέκασε το από τη μέση της τρίχας και κάτω και απόλαυσε ένα τέλειο hairstyle.

beauty, hair, hat

Το καλοκαίρι, το καπέλο είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την αντηλιακή προστασία του προσώπου και των μαλλιών, αλλά καλό θα ήταν να μην το αποχωριστείτε μετά την παραλία. Έτσι θα καμουφλάρεις τα μαλλιά σου και θα γλιτώσεις και το λούσιμο μέχρι την επιστροφή σου πίσω στο σπίτι.

beauty, hair, wet look

Το wet-look συγκαταλέγεται στα hair trends του 2018. Μπορεί να σου φαίνεται περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να απλώσεις ένα λάδι στα μαλλιά σου από τις άκρες και κάτω και στη συνέχεια να τα χτενίσεις προς τα πίσω. 

beauty, hair, messy bun

Ο messy κότσος είναι η πιο εύκολη λύση για να συνεχίσεις σε ένα Beach bar μετά τις βουτιές. Γιατί να μην τον κάνεις λίγο πιο μοντέρνο και στιλάτο όμως; Πώς; Δένοντας ένα μαντήλι γύρω από το λαστιχάκι! 

Home