Thumbnail

Τρικ μακιγιάζ για να βγάλεις την τέλεια selfie Τρικ μακιγιάζ για να βγάλεις την τέλεια selfie

Μην ποντάρεις στην βαριά κάλυψη
Για να βγάλεις την τέλεια selfie δεν αρκεί να έχεις βρει την «καλή σου πλευρά» ή να ποζάρεις με συγκεκριμένο στυλ για να είναι πετυχημένη η φωτογραφία. Και αφού η μόδα των selfie παραμένει ακόμα, και δεν την βλέπουμε να παρέρχεται, σου βρήκαμε τρικ που θα αναδείξουν το μακιγιάζ σου για να πετύχεις όντως την τέλεια selfie.

Kάθε γυναίκα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένος κανόνας στο μακιγιάζ που επιβάλλεται να τον ακολουθήσεις, για να βγαίνεις ωραία στις selfies.Υπάρχουν όμως κάποια tips και ορισμένα λάθη που γίνονται από τις περισσότερες, τα οποία αν τα διορθώσεις, η φωτογραφία σου πολύ πιθανόν να συγκεντρώσει πολλά likes αλλά και comments.

 

beauty, tips, how to take the perfect selfie

 

  • Απόφυγε σε γενικές γραμμές την έντονη και βαριά βάση, καθώς στο φακό το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι υπερβολικό.
  • Πάντα να επιλέγεις εκτός από έντονα κραγιόν και ένα μολύβι, για να τονίσεις το σχήμα των χειλιών σου.
  • Τόνισε οπωσδήποτε τις ρίζες των βλεφαρίδων με μάσκαρα, για έντονο βλέμμα. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, εφάρμοσε σκιά ή μολύβι, στις ρίζες των βλεφάρων.

Κάνε κοψίματα με bronzer ή ρουζ σε φυσική καφέ απόχρωση στα ζυγωματικά σου για να τονίσεις και αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου σου. 

 

Home