Thumbnail

Πώς να μην ξαναλερώσεις τα γυαλιά ηλίου σου με makeup Πώς να μην ξαναλερώσεις τα γυαλιά ηλίου σου με makeup

Ποιο προϊόν θα γίνει σύμμαχος σου;
Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιρικού, ειδικά σε λευκό χρώμα. Οπότε, αν είσαι από τις τυχερές που ταιριάζει στο πρόσωπό τους το συγκεκριμένο trend, ενδεχομένως να έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα να λερώνονται από το μακιγιάζ σου. Και σίγουρα, το τελευταίο που θες είναι να κυκλοφορείς με γυαλιά γεμάτα λεκέδες.


Οι λεκέδες από το makeup ή από το αντηλιακό με χρώμα που χρησιμοποιείς, αναπόφευκτα μένουν επάνω στη "ράχη" των γυαλιών όταν τα βγάζεις! Εκτός και αν είσαι από αυτές που έχουν τη θήκη μαζί με το πανάκι στην τσάντα τους, η λύση ανάγκης για να τα καθαρίσεις είναι τα ρούχα σου, αλλά ξέρεις πολύ καλά πως ο λεκές από makeup δύσκολα βγαίνει. 

γυαλιά ηλίου μακιγιάζ

Τι κάνεις λοιπόν; Αποφεύγεις το λεκέ εξ᾽αρχής και το κάνεις με ένα setting spray. Τα setting sprays μπήκαν στα νεσεσέρ μας δυναμικά τα τελευταία χρόνια, αφού με ένα ψέκασμα φιξάρουν το makeup για να παραμείνει αναλλοίωτο στη ζέστη. 

SETTING SPRAY

Με ένα φσσσστ λοιπόν στη "ράχη" των γυαλιών σου δημιουργείται ένα φιλμ, που δεν επιτρέπει στο makeup να μεταφερθεί επάνω στα γυαλιά και έτσι δεν χρειάζονται καθάρισμα. Καιρός, λοιπόν, να αποκτήσεις ένα setting spray! 

Πηγή 

 

Home