Thumbnail

Η δυναμική επιστροφή του ρουζ Η δυναμική επιστροφή του ρουζ

Το makeup trend που θα σε κάνει να το αγαπήσεις ακόμη περισσότερο
Τα 80s δεν επιστρέφουν μόνο στη μόδα, αλλά και στον χώρο του μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο beauty trend μάς γυρνά πίσω στον χρόνο και θέλει το ρουζ τον βασικό πρωταγωνιστή του μακιγιάζ σου!

Πάρε για παράδειγμα την Chlöe Grace Moretz, που σε πρόσφατη βραδινή της εμφάνιση, δε δίστασε να απλώσει το ρουζ από τα ζυγωματικά έως και τα φρύδια της. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα ξεφεύγει από το τετριμμένο τρίπτυχο contouring – highlighter – blush.

blush

Πώς θα το πετύχεις;

Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα χρειαστείς μια βάση με καλή κάλυψη και ήπιες λάμψεις, ενώ θα επιλέξεις έντονες αποχρώσεις του ροζ, φούξια και ανοιχτού κόκκινου για τα μάτια σου. Τα χείλη δείχνουν εξίσου καλά με ένα απλό και κλασσικό nude lip όσο και με ένα έντονο κερασί κραγιόν. Καλοσχηματισμένα φρύδια και μάσκαρα σε μαύρο χρώμα, θα δώσουν το κάδρο που χρειάζεσαι για να αυτοσχεδιάσεις με το ρούζ! Άπλωσε με απαλές και κυκλικές κινήσεις, αρχίζοντας από τα ζυγωματικά σου. Όμως λίγο πιο ψηλά από ό,τι συνήθως. Ανέβασε με κυκλικές κινήσεις το ρουζ προς τα πάνω, στοχεύοντας να το φέρεις εκεί που τελειώνουν τα φρύδια σου. Προσοχή: ειδικά εάν έχεις προμηθευτεί μια έντονη απόχρωση, χρησιμοποίησε ένα πινέλο με μακριές και μαλακές τρίχες που θα απλώσει ομοιόμορφα το χρώμα χωρίς να δημιουργήσει “μπαλώματα”.

Δες τη συλλογή τηςM·A·C Cosmetics θα τη λατρέψεις! 

MAC

 

MAC

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας  

Πηγή 

 

Home