Thumbnail

Πώς να αποκτήσεις τις τέλειες βλεφαρίδες Πώς να αποκτήσεις τις τέλειες βλεφαρίδες

Η Erin Parsons, make up artist της Gigi Hadid, μας δείχνει τον τρόπο
Όλες μας ξέρουν πως μια μάσκαρα, είναι ικανή να μεταμορφώσει το βλέμμα μας. Η global makeup artist της εταιρείας Maybelline, Erin Parsons, συνεργάζεται με το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις κι εσύ supermodel-like lashes!

Οι πέντε χρυσοί κανόνες της  Erin Parsons

Χρησιμοποίησε πρώτα το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς το ειδικό ψαλίδι για να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου πριν την εφαρμογή της mascara. Όπως αποκάλυψε η ίδια η makeup artist, το trick είναι να εφαρμόζεις το ψαλιδάκι πρώτα στην άκρη, έπειτα στη μέση και τέλος στη βάση τους!

Lash comb: δοκίμασέ το!

Αγόρασε ένα χτενάκι βλεφαρίδων. Εφάρμοσε μια στρώση mascara και άφησε το προϊόν να στεγνώσει. Έπειτα, εφάρμοσε άλλη μία στρώση mascara και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το χτενάκι για να τις διαχωρίσεις. Η E. Parsons επαναλαμβάνει αρκετές φορές αυτή διαδικασία, ανάλογα με το πόσο μακριές θέλει να είναι οι βλεφαρίδες.

 Άφησε το lash primer στην άκρη

Η makeup artist της Gigi Hadid δε χρησιμοποιεί lash primer. Μπορείς να αφήσεις αυτό το στάδιο και απλώς να διαλέξεις μια mascara για έντονο αποτέλεσμα.

hadid

Εφάρμοσε τη mascara μόνο στις πάνω βλεφαρίδες

Σύμφωνα με την Ε. Parsons «είναι πιο chic»! Πολλές φορές, όπως αναφέρει, όταν συνεργάζεται με celebrities για red carpet εμφανίσεις, επιλέγει να τονίσει με mascara μόνο τις άνω βλεφαρίδες. Προσθέτει, επίσης, ότι όταν εφαρμόζεις mascara στις κάτω βλεφαρίδες, μπορεί να λερωθεί η περιοχή κάτω από τα μάτια στην οποία έχεις βάλει concealer!

Εφάρμοσε τη mascara πριν τοποθετήσεις ψεύτικες

Προσπάθησε να τις κάνεις σου όσο πιο έντονες γίνεται με τη mascara. Μετά χρησιμοποίησε μικρά τουφάκια για να καλύψεις τυχόν κενά, και όχι ολόκληρες βλεφαρίδες, για ένα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα φυσικό look.

Διάβασε επίσης 

Το σωστό μακιγιάζ για τα μάτια που θα σε ανανεώσει (Βίντεο)

Πώς να χαρίσεις λάμψη στο πρόσωπό σου

Τα λάθη που ενδεχομένως κάνεις στο μακιγιάζ σου

 

 

Πηγή  

Home