Thumbnail

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ σου Πώς να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ σου

Με 4 απλά, αλλά σημαντικά βήματα
Είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Φτάνει να το εφαρμόζεις σωστά ώστε να εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους, χαρίζοντας σου νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

Βήμα 1ο – Κρέμα ματιών

Άπλωσε μια γενναία ποσότητα από την ενυδατική κρέμα ματιών σου στην περιοχή κάτω από τα μάτια και περίμενε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως προτού περάσεις στο δεύτερο βήμα.

Βήμα 2ο – Λάδι προσώπου

Ρίξε μόνο μια σταγόνα από το λάδι προσώπου σου στο δάχτυλό σου και άπλωσε το απαλά στην περιοχή κάτω από τα μάτι. Εφάρμοσε μία σταγόνα για κάθε μάτι. Το λάδι θα ενυδατώσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να καλυφθούν καλύτερα στη συνέχεια.

Βήμα 3ο – Κονσίλερ

Προτίμησε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, καθώς απλώνεται καλύτερα και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα με ένα μικρό πινελάκι, έχοντας κατά νου ότι το ζητούμενο είναι να φαίνεται σαν να μη φοράς τίποτα. Αν χρειαστείται κι άλλη ποσότητα, μπορείς να προσθέσεις, αλλά απόφυγε τις υπερβολές.

Βήμα 4ο – Μέικ απ

Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, άπλωσε λίγη ποσότητα υγρού μέικ απ στην περιοχή κάτω από τα μάτια με ταμποναριστές κινήσεις. Μην παραλείψεις να περάσεις το σφουγγαράκι και από το καπάκι του ματιού. Σιγουρέψου ότι έχεις αναμείξει το κονσίλερ με το μέικ απ και ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό.

Διάβασε επίσης 

Ποιο λάθος κάνεις με την αγορά του foundation

Πώς θα πετύχεις το τέλειο eye-makeup

Το σωστό μακιγιάζ για τα μάτια που θα σε ανανεώσει (Βίντεο)

 

 

 

 

Πηγή 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας 

Home