Thumbnail

Πώς να επιλέξεις την απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει Πώς να επιλέξεις την απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει

Και όμως, η επιλογή πρέπει να γίνεται με βάση κάποια κριτήρια
Προτού καταφύγεις στο χιλιοφορεμένο κόκκινο, γιατί διστάζεις να δοκιμάσεις πιο ασυνήθιστες αποχρώσεις, δες με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέγεις το κραγιόν σου.

Πρώτα απ’ όλα, βοηθά σημαντικά να γνωρίζεις τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ομορφιάς και της μόδας, γι’ αυτό είναι καλό να την έχεις υπόψη. Οι περισσότεροι άνθρωποι εμπίπτουν σε μία από τις δύο κατηγορίες, έχουν δηλαδή ζεστό ή ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Εκείνοι με ψυχρό τόνο τείνουν να είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμοι, ενώ εκείνοι με ζεστό τόνο μπορεί να έχουν μια χρυσαφένια απόχρωση. Εάν διαπιστώσεις ότι είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσεις τον τόνο της επιδερμίδας σου, υπάρχει πιθανότητα να έχεις ουδέτερο τόνο (ένα μείγμα και των δύο).

Αν έχεις ροζ, κόκκινο ή γαλαζωπό χρώμα στο δέρμα σου, έχεις ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Μπορείς να πεις ότι ο τόνος σου είναι ψυχρός αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται μπλε, τα ασημένια κοσμήματα σε αναδεικνύουν ή τείνεις να καίγεσαι από τον ήλιο πριν μαυρίσεις.

Εάν έχεις μια κίτρινη ή χρυσή απόχρωση στο δέρμα σου, πιθανότατα έχεις ζεστό τόνο επιδερμίδας. Μπορείς να πεις ότι ο τόνος σου είναι ζεστός αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται πράσινες, τα χρυσά κοσμήματα σε αναδεικνύουν ή έχεις την τάση να μαυρίζεις αρκετά εύκολα. Για τον τόνο του δέρματός σου, τα κραγιόν σε ζεστές αποχρώσεις είναι τα καλύτερα. Επομένως, προτίμησε τα έντονα κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα.

Εκείνοι με ουδέτερο τόνο χρώματος δείχνουν καλά τόσο με ασημένια, όσο και με χρυσά κοσμήματα και τους ταιριάζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις κραγιόν από μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων.

Διάβασε επίσης 

Να τολμήσεις το σκούρο κραγιόν το πρωί;

Όλες οι influencers έχουν πάθει εμμονή με αυτό το κραγιόν

Πώς να πετύχεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν 

 

 

Πηγή 

Home