Thumbnail

Πάρε σημειώσεις: Η North West σου δείχνει πώς να φορέσεις το φλουό eyeliner Πάρε σημειώσεις: Η North West σου δείχνει πώς να φορέσεις το φλουό eyeliner

Μαθήματα μακιγιάζ από ένα πεντάχρονο
Η κόρη της Kim Kardashian ποζάρει στο πρώτο της εξώφυλλο ως πριγκίπισσα της ομορφιάς.

Μπορεί να ''καταδικάζουμε'' την εικόνα ενός πεντάχρονου κοριτσιού να ποζάρει με μακιγιάζ στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, όμως δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το γεγονός ότι η North West, η πεντάχρονη πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian και του ράπερ Kanye West, είναι ήδη μια επιδραστική περσόνα στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Όταν έχεις μητέρα την Kim K. θα μου πεις, δεν είναι ότι έχεις κι άλλη επιλογή. Η ριάλιτι σταρ άλλωστε έχει μοιραστεί με τους followers, την αγάπη της Nori για το μακιγιάζ και τη μόδα, ενώ δέχτηκε τεράστια κριτική όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ''επέτρεψε'' στη μικρή να ποζάρει με κόκκινο κραγιόν στην οικογενειακή εορταστική φωτογραφία. Τότε μάλιστα η ίδια έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ήταν ''ιδιαίτερη περίσταση''.

Τώρα η North, πρωταγωνιστεί στο πρώτο της editorial για το beauty issue του WWD ως εκπρόσωπος της Generation Alpha, των παιδιών δηλαδή που γεννήθηκαν μετά το 2010 και αποτελούν την μελλοντική γενιά καταναλωτών των προϊόντων ομορφιάς.

North West makeup

North West Beauty cover

Στην παιχνιδιάρικη φωτογράφιση, το μακιγιάζ της μικρής επημελήθηκε μάλιστα μια από τις makeup artist των Kardashians, η Mary Phillips που χρησιμοποίησε φλουό eyeliner, μια τάση που τελευταία είδαμε να προτιμά και η θεία της North, Kendall Jenner. Ωστόσο, όπως έσπευσε να σημειώσει η Kim K. τα χρώματα ήταν επιλογή της πεντάχρονης, ενώ μοιράστηκε την φωτογράφηση της κόρης της με την λεζάντα ''Το πιο στιλάτο και το πιο όμορφο μικρό μου κορίτσι... Λατρεύει την μόδα και την ομορφιά και το διασκέδασε τόσο πολύ''.

North West neon make up

Home