Thumbnail

Γιατί η Meghan Markle αγαπάει τόσο πολύ το χαμηλό σινιόν; Γιατί η Meghan Markle αγαπάει τόσο πολύ το χαμηλό σινιόν;

Ένας hair stylist εξηγεί...
Κάποιες φορές πιο φορμαρισμένο, άλλες πιο ανεπιτήδευτο το χαμηλό σινιόν έγινε το χαρακτηριστικό hair style της Δούκισσας του Σάσεξ.

Τόσο πολύ έγινε μάλιστα ένα με το προσωπικό της στυλ που μέχρι και στον γάμο της, η Meghan Markle αποφάσισε να το διατηρήσει, μαζεύοντας τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό γκλαμ σινιόν με χωρίστρα στη μέση και τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Γιατί όμως η Δούκισσα επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της το συγκεκριμένο look; Την απάντηση έρχεται να δώσει ο hair expert, Troy Alexandros από το κομμωτήριο Salon64 στο Soho παραχωρώντας μια συνέντευξη στο Express, όπου και εξήγησε τους λόγους που πιθανότατα η Meghan Markle αγαπάει αυτό το look.

Meghan Markle hair style

Σύμφωνα λοιπόν με τον hair stylist, προφανώς η επιλογή του χαμηλού κότσου έχει να κάνει με τη φύση των σγουρών μαλλιών της Δούκισας του Σάσεξ που βρήκε μάλλον αυτόν τον τρόπο για να τα ''τιθασεύσει''.

''Mε αυτό το σινιόν μπορεί και καλύπτει τις σγουρές ρίζες και φύτρες των μαλλιών της γρήγορα και με επαγγελματικό τρόπο''.

Meghan Markle chignon

Αν λοιπόν έχεις bad hair day ή έχεις κουραστεί με τα ισιώματα και τις μπούκλες κάντο όπως η Meghan! Το συγκεκριμένο στιλ, εκτός του ότι θα σε ''γλιτώσει'' από άπειρες ώρες στο κομμωτήριο, θα σου χαρίσει αμέσως μια αριστοκρατική φινέτσα.  

 

Διαβάστε επίσης: Η Άνοιξη του 2019 φέρνει την απόλυτη τάση στα μαλλιά

Home