Thumbnail

Το τρικ της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά βρίσκεται στο ψυγείο σου Το τρικ της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά βρίσκεται στο ψυγείο σου

Είναι παράξενο και ταιριάζει με τις τηγανητές πατάτες
Φυσικά και δεν είμαστε haters, αλλά δεν μπορούμε να σου κρύψουμε ότι κάθε φορά που βλέπουμε την Blake Lively στο κόκκινο χαλί μια δόση ζήλιας μας κυριεύει.

Κι αυτό, περισσότερο για τα μακριά ξανθά μαλλιά της, που εδώ και χρόνια αποτελούν βασικό όπλο στις εμφανίσεις της. Όχι τόσο για τα χτενίσματα που κάνει κατά καιρούς όσο για την λάμψη που αντανακλούν και μας κάνουν να τα φωτογραφίζουμε για να τα δείξουμε κάθε φορά στον κομμωτή μας... #hairgoals.

Φυσικά η χολιγουντιανή σταρ, δεν αφήνει στην τύχη της την πλούσια κόμη της, αλλά έχει και αυτή τα μυστικά για να διατηρεί τα μαλλιά της εντυπωσιακά. Μάλιστα, δεν διστάζει να τα μοιραστεί με τις φαν της, αφού είναι εύκολα και... οικονομικά. 

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της συνηθίζει λίγο πριν μπει στο μπάνιο να λουστεί, να απλώνει μία μικρή ποσότητα μαγιονέζας στα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκρες τους, που ταλαιπωρούνται πιο πολύ.

Στην ουσία, χρησιμοποιεί τη μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών, την οποία αφού αφήνει για μερικά λεπτά, ξεβγάζει μετά κανονικά με το σαμπουάν, αφού όπως υποστηρίζει η ίδια, η μαγιονέζα συμβάλλει στην ενυδάτωσή των μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την αφυδάτωση και αφήνοντάς τα πιο δυνατά.

 

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα σημάδια ότι “γερνάνε” τα μαλλιά σου;

Home