Thumbnail

3 διαφορετικά hair styles για την έξοδό σου απόψε 3 διαφορετικά hair styles για την έξοδό σου απόψε

Εντυπωσιακά, κομψά και... κοριτσίστικα!
Αν θα βγεις με την κοριτσοπαρέα το βράδυ, είναι μια καλή ευκαιρία να πειραματιστείς με το χτένισμά σου.

Όλες το ξέρουμε κορίτσια πως οι άντρες προτιμούν το απλό, λιτό και απέριττο... Ούτε κοτσίδες, ούτε κοτσιδάκια, ούτε στέκες και το κυριότερο φανταχτερά κλιπ... Πόση καταπίεση πια!

Να όμως, που οι τάσεις φέτος θέλουν στολίδια στα μαλλιά και fantasie τσιμπιδάκια! Μιας και η μέρα μας ανήκει αποφασίσαμε λοιπόν να σου δώσουμε ιδέες για απόψε, ώστε να εκφραστείς επιτέλους ελεύθερα. Συγκεντρώσαμε 3 διαφορετικά σούπερ hair looks που είδαμε στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μιλάνο από τις showgoers και πήραμε έμπνευση.

Είσαι έτοιμη να τα δοκιμάσεις σήμερα το βράδυ;

1. Οι χοντρές βελούδινες στέκες σε jewel αποχρώσεις είχαν την τιμητική τους στη μόδα του δρόμου, γι' αυτό αν έχεις μακριά μαλλιά μάζεψέ τα σε ένα χαλαρό σινιόν, άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό σου και στόλισέ τα με αυτό το αξεσουάρ.

fashion weeks hair looks

paris fashion week street fashion hair

2.Τα ''it'' girls μίλησαν! Το κούρεμα του 2019 είναι το καρέ κι είσαι από τις τυχερές που ήδη το δοκίμασαν και το διαθέτουν τότε απόψε για αλλαγή αναβάθμισε το hair cut σου με μπαρέτες και τσιμπιδάκια στολισμένα με πέρλες και γκλίτερ.

fashion week beauty looks street fashion

paris fashion week hair looks street

3. Αν πάλι είσαι από τα κορίτσια που δεν θυσιάζουν με τίποτα και για κανέναν την μακριά του κόμη, μην ανησυχείς. Μια κομψή ανέμελη αλογοουρά είναι ό,τι καλύτερο για το βράδυ και οι πασαρέλες φρόντισαν να προτείνουν για σένα κλιπ που δεν θυμίζουν με τίποτα τα παιδικά μας χρόνια. 

paris fashion week street fashion hair

street fashion beauty

street fashion hair beauty 2019

Home