Thumbnail

Οι γυναίκες άνω των 40 καλύτερα να αποφεύγουν αυτό το προϊόν μακιγιάζ Οι γυναίκες άνω των 40 καλύτερα να αποφεύγουν αυτό το προϊόν μακιγιάζ

Οι beauty experts συμβουλεύουν...
Όσο περνούν τα χρόνια οι ειδικοί συμβουλεύουν να αλλάζουμε τις συνήθειες στο μακιγιάζ μας, αφού κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε μια δεκαετία πριν, τώρα τονίζουν τις ρυτίδες και μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Ένα από αυτά δεν είναι άλλο από το κονσίλερ. Μιας και η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, γι' αυτό και δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την κρέμα μας, το μακιγιάζ που πολλές φορές πιστεύουμε ότι καλύπτει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μας, αντίθετα τις τονίζει περισσότερο.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, μιας και δεν μπορούμε να το απορρίψουμε και να το βγάλουμε εντελώς από την καθημερινότητά μας, είναι η ποσότητα που χρησιμοποιούμε. 

Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να επιλέγουμε πιο λεπτόρευστα προϊόντα, να χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες από αυτά και να τα δουλεύουμε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις για να εισχωρούν στην επιδερμίδα.

Όταν το πρόσωπό σου δείχνει πιο κουρασμένο, χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα από το προϊόν και εφάρμοσέ το σε ενυδατωμένη περιοχή. Διαφορετικά μπορείς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους με ένα λεπτόρευστο, αντιγηραντικό foundation. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται τόσο πυκνές σαν ψεύτικες...

Home