Thumbnail

Το κούρεμα της Julia Roberts είναι αυτό που χρειάζεσαι για ν' ανανεωθείς την Άνοιξη Το κούρεμα της Julia Roberts είναι αυτό που χρειάζεσαι για ν' ανανεωθείς την Άνοιξη

Έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει υπέροχη!
Από τη στιγμή που η Julia Roberts ''θυσίασε'' τα μακριά ξανθά μαλλιά της για το κούρεμα της σεζόν, είμαστε σίγουρες ότι όλες στο τέλος θα το υποκύψουμε...

Η χολιγουντιανή σταρ ακολούθησε μια σειρά από διάσημες κυρίες, που υπέκυψαν στο καρέ και λίγες μέρες πριν εντοπίσαμε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του δικού της hairstylist που μαρτύρησε το νέο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@juliaroberts ❤️ new ✂️#sergenormant

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Είναι ίσως από τις τελευταίες που περιμέναμε να μπουν στην διαδικασία μιας δραστικής αλλαγής, αφού  παρόλο που η Julia Roberts μας έχει συνηθίσει στο ν' αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της τις τελευταίες δεκαετίες, το μήκος παρέμενε ίδιο.

Κι όμως, μάλλον ούτε η ίδια κατάφερε να αντισταθεί σε μια ανανέωση για την Άνοιξη, και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο look της έδωσε μια απιστευτη φρεσκάδα.

juliaroberts

Η ηθοποιός προτίμησε ένα lob (long bob), ένα μακρύ καρέ δηλαδή, που είναι η ιδανική πρόταση για όσες θέλετε να δοκιμάσετε την τάση χωρίς να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας. Το συγκεκριμένο μήκος είναι εύκολο για να μαζέψετε και τα μαλλιά σας σε κότσο αν προτιμάστε, ενώ δείχνει υπέροχο και το καλοκαίρι κυμματιστό σαν να βγήκατε μόλις από τη θάλασσα.

 

Διάβασε επίσης: Ζηλέψαμε το νέο hair look της Σοφίας Καρβέλα

Home