Thumbnail

Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά

Η βραζιλιάνα καλλονή μάς δίνει ένα χρήσιμο tip
Είναι από τα πιο διάσημα ''Αγγελάκια'' που πέρασαν από το catwalk της Victoria's Secret και σίγουρα από την εμπειρία της ως μοντέλο έχει μάθει πολλά ''μυστικά'' από του ειδικούς. Ένα απ' αυτά το μοιράστηκε μαζί μας...

Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μόντελινγκ, η Adriana Lima έχει άλλωστε συλλέξει μια μεγάλη γκάμα από beauty tips, που την βοηθούν να διατηρεί την φυσική ομορφιά της.

Εκτός από το πανέμορφο πρόσωπό της, χαρακτηριστικό της πανέμορφης βραζιλιάνας είναι τα σκούρα και λαμπερά μαλλιά της, για την περιποίηση των οποίων έχει ένα οικονομικό και αποτελεσματικό tip, που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Βραζιλία.

Προτού, λοιπόν, λούσει τα μαλλιά της, λιώνει ένα αβοκάντο και το αναμειγνύει με τη μάσκα μαλλιών ή το conditioner. Στη συνέχεια, απλώνει τη θεραπεία στο μήκος των μαλλιών της και περιμένει για μισή ώρα, μέχρι να λουστεί.

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και λιπαρά οξέα και έχει ουδέτερη μυρωδιά. Έτσι, τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα και λαμπερά μετά την εφαρμογή και δε θα μυρίζουν περίεργα.

Διάβασε επίσης: Η σπιτική μάσκα που χρειάζονται τα εύθραυστα μαλλιά σου

Home